ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επιβράβευσε Παπαπέτρου ο Κλάτενμπεργκ για το πέναλτι που κατάπιε στο Καραϊσκάκη: Σφυρίζει Λαμία-ΠΑΟΚ

"Την έκανε" στο προηγούμενο ματς και τώρα τον όρισε σε αγώνα του ΠΑΣ Λαμία.

Τιμωρία; Όχι δα. Το πέναλτι που… «θα έδινε κι ο Μαρινάκης» και δεν το είδε ο Παπαπέτρου χάρισε έναν ακόμα ορισμό από τον Κλάτενμπεργκ που στέλνει τον διεθνή διαιτητή στο Λαμία-ΠΑΟΚ.

Επιβράβευση για τον Αθηναίο ρέφερι μετά το πέναλτι-μαρς που δεν έδωσε την Τετάρτη στο Φάληρο υπέρ του Αστέρα κόντρα στον Ολυμπιακό, κι ενώ το παιχνίδι ήταν ακόμα στο 0-0. Ο Παπαπέτρου, όπως και ο Τσακαλίδης που βρισκόταν στο VAR, έκλεισαν τα μάτια στο γκρέμισμα του Μπενίτο από τον Βατσλίκ μέσα στην περιοχή και την αμέσως επόμενη αγωνιστική βρίσκονται ξανά στους ορισμούς του Κλάτενμπεργκ.

Ο μεν πρώτος για να σφυρίξει το Λαμία-ΠΑΟΚ (VAR ο Γκάμαρης) και ο δεύτερος για το Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα (VAR ο Καραντώνης), σε ένα από τα καθοριστικά παιχνίδια για το έκτο εισιτήριο των πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα η ΚΕΔ όρισε μόνο Έλληνες διαιτητές στην 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Superleague. Στο Άρης-Ολυμπιακός θα βρεθεί ο Τζοβάρας (VAR ο Ζαμπάλας), στο ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης ο Σιδηρόπουλος (VAR ο Κουτσιαύτης), στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός ο Μανούχος (VAR ο Ευαγγέλου), στο Ιωνικός-Παναιτωλικός ο Αγγελάκης (VAR ο Τζήλος) και στο ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης ο Περράκης (VAR ο Φωτιάς).

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button