ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λαμία: Ο Καρλίτος και οι τρεις «σωματοφύλακες» στον δρόμο των play-offs (vid)

Λαμία: Ο Καρλίτος και οι τρεις «σωματοφύλακες» στον δρόμο των play-offs (vid)

Η Λαμία έγραψε ιστορία με την είσοδό της στα play-offs του πρωταθλήματος και το Gazzetta ξεχωρίζει τέσσερα πρόσωπα στο «οπλοστάσιο» του Λεωνίδα Βόκολου που βοήθησαν τα μέγιστα για αυτή την επιτυχία.

Αν και ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (3-1), η Λαμία γνώριζε πριν από την πρώτη σέντρα πως είναι η τελευταία ομάδα που θα συμπληρώσει το μίνι πρωτάθλημα των play-offs καθώς νωρίτερα ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος με 3-3 κόντρα στην Κηφισιά στην Τρίπολη.

Έτσι οι Λαμιώτες είναι και μαθηματικά στην πρώτη εξάδα, γράφοντας ιστορία καθώς θα παίξουν για πρώτη φορά στα play-offs του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας έναν μεγάλο στόχο και επισφραγίζοντας την «ετικέτα» της έκπληξης της σεζόν.

Ο Λεωνίδας Βόκολος κατάφερε σε κάτι παραπάνω από έναν χρόνο που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, να την πάρει από την τελευταία θέση, να την κρατήσει στην κατηγορία και να τη βάλει στα play-offs του πρωταθλήματος.

Μία επιτυχία φυσικά, που είχε τους δικούς της πρωταγωνιστές και χτίστηκε πάνω στο ρόστερ που είχε στα χέρια του ο Έλληνας τεχνικός. Το Gazzetta ξεχωρίζει τέσσερις από αυτούς που λειτούργησαν ως βασικά γρανάζια στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Βόκολου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button