ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου!

Ομάδα (και σύστημα) που κερδίζει δεν αλλάζει ή θα δούμε επιστροφή στα γνωστά για τον ΠΑΣ Λαμία σήμερα; #slgr #interwetten #ΠΑΣΛαμία #ΑΕΛ #lamiafc #lamiacity #ντέρμπι #playouts #matchday

Ομάδα (και σύστημα) που κερδίζει δεν αλλάζει ή θα δούμε επιστροφή στα γνωστά για τον ΠΑΣ Λαμία σήμερα; #slgr #interwetten #ΠΑΣΛαμία #ΑΕΛ #lamiafc #lamiacity #ντέρμπι #playouts #matchday

Το δεύτερο από τα τρία συνολικά εντός έδρας παιχνίδια που θα παίξει στα playouts θα δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία. Και δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Σήμερα στις 19:30 η ομάδα της Φθιώτιδας θα υποδεχθεί την ΑΕΛ σε ένα ματς που θα κρίνει και κριθούν ίσως και περισσότεροι.

Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και αν συμπεριλάβουμε και τις προεδρικές κόντρες που έχουν προηγηθεί, τότε μιλάμε για το απόλυτο ντέρμπι που ίσως κρίνει και την παραμονή της Λάρισας στην πρώτη κατηγορία.

Περνάμε τώρα στα αγωνιστικά και πάμε να προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τα πλάνα του Μιχάλη Γρηγορίου για το αποψινό ματς. Ο Έλληνας τεχνικός ούτε σε αυτό το ματς μπορεί να υπολογίζει στον Μπατσάνα Αραμπούλι, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν, μπορεί όμως να στηριχθεί στον Λάζαρ Ρόμανιτς, ο οποίος επέστρεψε.

Στο ματς των Ιωαννίνων όπου η Λαμία έφυγε με ένα τεράστιο διπλό και μάλιστα με ανατροπή, είδαμε μετά από καιρό τον ΠΑΣ να παίζει με σύστημα 3-5-2. Ο Γρηγορίου, δεν είχε διαθέσιμους τους Αραμπούλι και Ρόμανιτς και αποφάσισε να εκμεταλλευτεί διαφορετικά τους παίκτες που είχε ετοιμοπόλεμους. Η απόφαση αυτή όχι απλά του βγήκε, αλλά η ομάδα του έφυγε για πρώτη φορά με τη νίκη από τους «Ζωσιμάδες» παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο.

Το θέμα είναι τώρα πως ο Ρόμανιτς επέστρεψε και περιπλέκει κάπως τα πράγματα και στο σύστημα της ομάδας αλλά και στα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν. Μπορούμε να πούμε ότι ο κόουτς της Λαμίας βρίσκεται σε δίλλημα. Ποιο είναι αυτό; Να αφήσει την ομάδα με το σύστημα 3-5-2 που της έδωσε το τεράστιο διπλό στα Γιάννινα ή να επιστρέψει στο παλιό και δοκιμασμένο 4-2-3-1 που έφερε τον σύλλογο εδώ που έχει φτάσει τώρα;

Εμείς θα πάρουμε και τα δύο ενδεχόμενα και θα προσπαθήσουμε να μαντέψουμε τη βασική ενδεκάδα.

Ξεκινάμε λοιπόν με το 3-5-2, όπου στο τέρμα θα είναι ο Επασί και η τριάδα μπροστά του θα απαρτίζεται από τους Βύντρα, Τζανετόπουλο και Αντέτζο. Στο κέντρο, Μπεχαράνο και Τζανδάρης ως 6άρια ενώ ο Μπιάρνασον θα βρίσκεται πιο μπροστά τους σε πιο δημιουργικό ρόλο. Στα άκρα, ως φουλ μπακ θα δούμε τον Μαρτίνεθ αριστερά και τον Σκόνδρα δεξιά. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης ο πρώτος σκόρερ της Λαμίας Μίλος Ντέλετιτς με τον αρχηγό της, Τάσο Καραμάνο.

Αν τώρα δούμε επιλογή του σχήματος 4-2-3-1 τότε θα έχουμε τους Επασί στο τέρμα, ο Μαρτίνεθ αριστερά, ο Σκόνδρας δεξιά και στο κέντρο της άμυνας ο Αντέτζο και ο Τζανετόπουλος. Στο κέντρο οι Μπεχαράνο και Τζανδάρης ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Καραμάνος, μιας και είναι ο μοναδικός σέντερ φορ της ομάδας. Στα άκρα, οι Ρόμανιτς και Ντέλετιτς αριστερά και δεξιά αντίστοιχα ενώ πίσω από το φορ ο Θοδωρής Βασιλάκακης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button