Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ένσταση της Ρόδου, διεκδικεί στα χαρτιά το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο που έχασε 5-0!

Στο ημίχρονο του αγώνα με τη Ζάκυνθο η Ρόδος κατέθεσε ένσταση για τους δηλωμένους γηγενείς που είχε στο φύλλο αγώνα η αντίπαλός της.

Στο ημίχρονο του αγώνα με τη Ζάκυνθο η Ρόδος κατέθεσε ένσταση για τους δηλωμένους γηγενείς που είχε στο φύλλο αγώνα η αντίπαλός της.

Η Ζάκυνθος συνέτριψε με 5-0 τη Ρόδο για την 22η αγωνιστική της Superleague 2, ωστόσο κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά. Στο ημίχρονο οι Ροδότες κατέθεσαν ένσταση, καθώς οι γηπεδούχοι εμφανίζονται να μην είχαν δηλωμένους στο φύλλο αγώνα όσους γηγενείς ορίζει ο κανονισμός.

Η ανακοίνωση της Ρόδου αναφέρει:

«Δυστυχώς είναι πάγια τακτική και απόφαση μας να μην ασχολούμαστε με τις λανθασμένες αποφάσεις των αντιπάλων ομάδων. Για τον αγώνα με τη Ζάκυνθο όμως η αντίπαλη ομάδα δεν ακολούθησε ούτε τα σταθερά και πάγια! Χρησιμοποιώντας λιγότερους από τον νόμιμο και σωστό αριθμό Ελλήνων ποδοσφαιριστών, παραβίασε την προκήρυξη και το πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό η ΡΟΔΟΣ στο ημίχρονο κατέθεσε ένσταση. Σημειωτέον πως γι άλλη μια Κυριακή ο διαιτητής δεν κατάφερε να ξεφύγει από το πάθος εναντίον της ομάδας μας κατακυρώνοντας δύο γκολ που ήταν οφ αϊντ. Η προσπάθεια να διατηρήσουμε δυνάμεις και την αγωνιστικότητα, αρχίζουν από αύριο. Οσοι ήταν βοηθοί ή οτιδήποτε άλλο του προηγούμενου προπονητή αποχωρούν από την ομάδα. Νέο αίμα έρχεται και φυσικά Ροδίτες».

H θέση της Ζακύνθου

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Ζακύνθου έλεγαν ότι στις 11:30 της ίδιας μέρας είχε οριστεί το παιχνίδι Νέων της ομάδας με τον Θεσπρωτό κι ως εκ τούτου δεν μπορούσαν ναα συμπεριληφθούν άλλοι νεαροί στην αποστολή. Επισημαίνουν δε πως τήρησαν τον κανονισμό και δεν χρησιμοποίησαν μικρότερο αριθμό του επιτρεπόμενου σε ό,τι αφορά τους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button