ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γρηγορίου: «Δίκαια στα πλέι οφ ο ΠΑΣ, μην ξεγράφετε την Λαμία»

Για την αποχώρησή του από την Λαμία και όχι μόνο μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου στο Metropolis 95.5 και το Τρίτο Ημίχρονο. #slgr #lamiafc #Γρηγορίου #δηλώσεις #slgrinterwetten #season2021_2022 #playouts #πρώηνΠΑΣΛαμία

Για την αποχώρησή του από την Λαμία και όχι μόνο μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου στο Metropolis 95.5 και το Τρίτο Ημίχρονο.

«Το πρόγραμμα ήταν τέτοιο Πέμπτη, Κυριακή και Τετάρτη και πάλι τα ίδια που δεν μας βοήθησε. Ήταν αδύνατο να ανταπεξέλθει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής. Είναι εύκολο το να υπάρχει ένα καλεντάρι από την αρχή της σεζόν. Δεν είναι μόνο η υγεία των παικτών, είναι και η ποιότητα του προϊόντος.

Πληρώνει ο κόσμος εισιτήριο και δεν βλέπει την πραγματική αξία των ομάδων. Θα πρέπει να γίνει μία συνολική σύσκεψη για να πουν αν θα το πάμε ένα βήμα μπροστά» είπε, μεταξύ άλλων, και συνέχισε: «Και ο ΠΑΣ και ο ΟΦΗ δικαιούταν να είναι στα πλέι οφ. Για τα πλέι άουτ είναι πολύ σημαντική η κλήρωση που διεξάγεται αύριο. Μην ξεγράφετε την Λαμία, έχει τις δυνατότητες να υποσκελίσει τουλάχιστον έναν αντίπαλο και να σωθεί απευθείας» ενώ για την πρόκληση του κυπέλλου επεσήμανε:

«Εκεί που έφτασε η ομάδα, αναλόγως και το πότε θα γίνουν τα παιχνίδια, έχει μία μοναδική ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της και νομίζω ότι θα δοθεί το απαραίτητο βάρος.» Για το τι κρατάει από το πέρασμά του από την Λαμία: «Η μεγαλύτερη προίκα είναι οι σχέσεις με όλο τον οργανισμό Λαμία. Υπήρχε ένα τεράστιο ερώτημα απ’ όλους όταν έφυγα γιατί γίνεται αυτό. Μου το ρωτούσαν με στεναχώρια. Αλλά ξαναλέω κρατάω τις σχέσεις. Είναι δύσκολα τα διαζύγια. Συνεχίζουμε να έχουμε άριστες σχέσεις και αυτό είναι που κρατάμε».

πηγή: Metrosport.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button