Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Είδε «άσπρη μέρα» η Αγία Παρασκευή! (φωτορεπορτάζ)

Χιόνι στο γήπεδο της Ηράκλειας και εκτός από τους θεατές... «άσπρη ημέρα» είδε και η Νίκη Αγίας Παρασκευής.  Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα από το LamiaSports. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΟΦ_Ηράκλειας #Νίκη_Αγίας_Παρασκευής #LamiaSports #EIMASTEPANTOU

Χιόνι στο γήπεδο της Ηράκλειας και εκτός από τους θεατές… «άσπρη ημέρα» είδε και η Νίκη Αγίας Παρασκευής.  Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα από το LamiaSports. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΟΦ_Ηράκλειας #Νίκη_Αγίας_Παρασκευής #LamiaSports #EIMASTEPANTOU

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ο Ο.Φ Ηράκλειας υποδέχθηκε τη Νίκη Αγίας Παρασκευής και καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα στο γήπεδο χιόνιζε. Άλλοτε δυνατά άλλοτε πιο αραιά… αλλά χιόνιζε!

«Άσπρη μέρα» λοιπόν εκτός από τους θεατές είδε και η Νίκη Αγίας Παρασκευής, η οποία μετά από αρκετό καιρό πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-3.

Αν και το πρώτο ημίχρονο «κύλισε» με τις δύο ομάδες στο 0-0, στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Ανδρέα Επίσκοπου ήταν καταιγιστική.

H ομάδα του Κώστα Ρουμελιώτη, αν και είχε ορισμένες καλές ευκαιρίες να πάρει κεφάλι στο σκορ, δεν τα κατάφερε, αντιμετωπίζοντας μάλιστα πολλές και σημαντικές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, όπως του Ντεμίρη, του Παπαποστόλου, του Σταυρόπουλου και του Τσαμαδιά.

Το ματς:

Ο Λύκος, στο 76΄του αγώνα με ωραίο σουτ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας τέρμα κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Στο 84΄ήταν η σειρά του Μιχαήλ να σκοράρει! Ο μεσοεπιθετικός της Αγίας Παρασκευής, πλάσαρε εύχοστα τον Μαυράδα για το 0-2 ενώ έξι λεπτά αργότερα, ο Πλιάτσικας διαμόρφωσε εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης το τελικό 0-3.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button