Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βαριές τιμωρίες έως και 15 αγωνιστικών σε παίκτες της Α’ ΕΠΣ Αθηνών!

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τον αγώνα του Αττάλου με τα Σούρμενα για τον 2ο όμιλο στην Α' ΕΠΣ Αθηνών έφεραν τεράστιες ποινές για ποδοσφαιριστές και ομάδα. #ΕΠΣΑθηνώνΤα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τον αγώνα του Αττάλου με τα Σούρμενα για τον 2ο όμιλο στην Α' ΕΠΣ Αθηνών έφεραν τεράστιες ποινές για ποδοσφαιριστές και ομάδα. #ΕΠΣΑθηνών

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τον αγώνα του Αττάλου με τα Σούρμενα για τον 2ο όμιλο στην Α’ ΕΠΣ Αθηνών έφεραν τεράστιες ποινές για ποδοσφαιριστές και ομάδα. #ΕΠΣΑθηνών

Το 1-1 του Αττάλου με τα Σούρμενα στις 5 Μαρτίου άφησε τους γηπεδούχους στη 2η θέση του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣ Αθηνών μία αγωνιστική πριν το τέλος, με το γκολ που τους ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις να φέρνει επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο αγώνας είχε διακοπεί για ώρα λόγω επίθεσης που έγινε στον διαιτητή προτού ολοκληρωθεί με μεγάλη καθυστέρηση, με τους εμπλεκόμενους ποδοσφαιριστές αλλά και τον σύλλογο να τιμωρούνται με βαριές ποινές.

Συγκεκριμένα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑ επέβαλε αποκλεισμό 15 αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 150€ στον Γ. Κωτσαλά, δέκα αγωνιστικών και 100€ στον Γ. Μπουτίβα και επτά και 70€ στον Γ. Παληγεώργο.

Επιπλέον, επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στα αποδυτήρια για μία αγωνιστική στον προπονητή του Αττάλου, Β. Γαλάνη, καθώς και στον εκπρόσωπο του σωματείου, Γ. Χασάπη.

Ο δε σύλλογος, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική σε ουδέτερη έδρα, καθώς και 800€ πρόστιμο.

Πηγή: Sport- fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button