Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εκτός Γκάρι και Μπα / Περιμένει Μπίελ και Μασούρα ο Μίτσελ!

Οι Γκάρι Ροντρίγκες και Ουσεϊνού Μπα θα χάσουν - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - το ντέρμπι της Λεωφόρου, με τον Μίτσελ να περιμένει τα νέα από το ιατρικό δελτίο για τους Πεπ Μπιέλ και Γιώργο Μασούρα. #slgr #olympiacosfc #panathinaikosfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Οι Γκάρι Ροντρίγκες και Ουσεϊνού Μπα θα χάσουν – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – το ντέρμπι της Λεωφόρου, με τον Μίτσελ να περιμένει τα νέα από το ιατρικό δελτίο για τους Πεπ Μπιέλ και Γιώργο Μασούρα.

Μετά το απογοητευτικό τέλος σε μία κάκιστη πορεία στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός ρίχνει το βάρος του στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (6/11) με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μίτσελ έχει αρκετά προβλήματα ενόψει του σχεδιασμού των πλάνων του, αφού εκτός δράσης θα είναι – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – οι Γκάρι Ροντρίγκες και Μπα. Από εκεί και πέρα, ο Μπιέλ ταλαιπωρείται από βαρύ διάστρεμμα και μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη Λεωφόρο, ενώ το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα περιμένει για να δει και την κατάσταση του Μασούρα, ο οποίος έχει ίωση.

Σε κάθε περίπτωση, η τελική εικόνα για τους… ετοιμοπόλεμους θα γίνει άμεσα γνωστή και από εκεί θα προκύψουν και οι σκέψεις του Μίτσελ για την ενδεκάδα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button