Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Φορναρόλι: Στην εθνική Αυστραλίας για πρώτη φορά στα 34! (vid)

Ο σκόρερ μόλις δυο τερμάτων με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο παρελθόν, Μπρούνο Φορναρόλι, αναμένεται να κληθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην εθνική Αυστραλίας, στα 34 του χρόνια! #slgr #panathinaikosfc #Australia #Fornaroli #season2021_2022 #PerthGlory

Ο σκόρερ μόλις δυο τερμάτων με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο παρελθόν, Μπρούνο Φορναρόλι, αναμένεται να κληθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην εθνική Αυστραλίας, στα 34 του χρόνια!

Ο έμπειρος επιθετικός που είναι γεννημένος στην Ουρουγουάη αλλά έχει πάρει υπηκοότητα στην Αυστραλία, αναμένεται να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα με το εθνόσημο της χώρας στην οποία αγωνίζεται από το 2015.

Στον Παναθηναϊκό βρέθηκε την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 έχοντας μετακινηθεί ως ελεύθερος από την Μπόστον Ρίβερ της Ουρουγουάης, ενώ, περνώντας για λίγο και από τις Ντανούμπιο και Φιγκεϊρένσε, έριξε άγκυρα στην Ωκεανία.

Η Μέλμπουρν Σίτι τον έκανε δικό της το 2015, ενώ, από το 2019 βρίσκεται πλέον στην Περθ Γκλόρι. Η Αυστραλία αντιμετωπίζει την Ιαπωνία (24/3) και έπειτα το Βιετνάμ (29/3) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

 

 πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button