Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ο Παναθηναϊκός πήγε να πάρει τον Μαϊκόν αλλά… »

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία, ο Παναθηναϊκός πήγε να κάνει δικό του τον Βραζιλιάνο κεντρικό χαφ της Σαχτάρ, Μαϊκόν, ωστόσο ο παίκτης καταλήγει στην Κορίνθιανς. #slgr #Maycon #panathinaikosfc #Shakhtar #season2021_2022

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία, ο Παναθηναϊκός πήγε να κάνει δικό του τον Βραζιλιάνο κεντρικό χαφ της Σαχτάρ, Μαϊκόν, ωστόσο ο παίκτης καταλήγει στην Κορίνθιανς.

Δημοσίευμα από την Βραζιλία εμπλέκει τον Παναθηναϊκό σε ένα μεταγραφικό σενάριο που δεν είχε happy end όπως τονίζεται. Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «espn.com.br», το τριφύλλι ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικό χαφ της Σαχτάρ, Μαϊκόν, ωστόσο δεν υπήρξε συμφωνία, με τον παίκτη να είναι μια ανάσα από την Κορίνθιανς.

Όπως τονίζεται οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν και για τον λόγο αυτό ο δρόμος για την βραζιλιάνικη ομάδα είναι ανοιχτός. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή θα τον αποκτήσει δανεικό η Κορίνθιανς μέχρι το τέλος της χρονιάς, όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο μέσος της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μαϊκόν, πλησιάζει όλο και περισσότερο στη συμφωνία για δανεισμό με την Κορίνθιανς , την πρώην ομάδα του.

Εάν προχωρήσει, θα είναι η δεύτερη ενίσχυση του Alvinegro σε αυτό το  μεταγραφικό «παράθυρο» που προκάλεσε ο πόλεμος μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ο επιθετικός Τζούνιορ Μοράες.

Σύμφωνα με την Gazeta Esportiva , ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα, η ομάδα του Ματέους Βιτάλ, προσπάθησε να υπογράψει τον Mαϊκόν, αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

Οι κουβέντες ουσιαστικά έχουν τελειώσει, κάτι που ανοίγει ακόμη περισσότερο τον δρόμο για την Κορίνθιανς που αποτελεί προτεραιότητα για τον ποδοσφαιριστή.

Το ΔΣ της Κορίνθιανς προσπαθεί να τον πάρει δανεικό μέχρι το τέλος της χρονιάς και όχι μέχρι τον Ιούνιο που ανοίγει το ευρωπαϊκό παράθυρο, όπως προβλέπει η FIFA. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ απελευθέρωσε τους παίκτες της σε αυτό το δεσμό.

Έτσι, οι διαπραγματεύσεις παραμένουν έντονες, με την Κορίνθιανς να επιδιώκει τον επαναπατρισμό του παίκτη. Αυτή τη στιγμή  τη θέση του διεκδικούν ο Ντου Κεϊρόζ και ο Βίκτορ Καντίγιο, ο οποίος κλήθηκε την Τετάρτη στην εθνική Κολομβίας για τα δύο προκριματικά του Μουντιάλ.»

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button