Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Μέτρησε γκολ με VAR στο… Β´ τοπικό! (vid + poll)

Αυτό που θα δείτε είναι το βίντεο της ημέρας. Κι είναι σπαρταριστό!

Αυτό που θα δείτε είναι το βίντεο της ημέρας. Κι είναι σπαρταριστό!

Διαιτητής και επόπτης είδαν φάση στο VAR και μέτρησαν ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα γκολ στην… ιστορία του ποδοσφαίρου! Κι όλα αυτά σε πρωτάθλημα Β´ τοπικού.

Απίθανα πράγματα στον αγώνα ΟΦ Ιστρίου – Ευαγόρας για την 15η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Β κατηγορίας στην Ρόδο, καθώς το γκολ των γηπεδούχων στο 90΄ μέτρησε χάρη στην χρήση του… VAR (το κινητό ενός φιλάθλου στις εξέδρες δηλαδή, που έδειξε τη φάση στον διαιτητή!).

Ο Ευαγόρας κρατούσε τη νίκη στα πόδια του επί 90 λεπτά, όμως ένα φάουλ του Σταματάκη λίγο πριν τη λήξη ήταν αρκετό για να γίνει το ματς ροντέο: αρχικά το γκολ δε μέτρησε καθώς θεωρήθηκε από τους διαιτητές πως η μπάλα πέρασε εκτός, όμως εκεί «επενέβη» η τεχνολογία μέσω του κινητού ενός φιλάθλου στις εξέδρες, που έδειξε ξανά τη φάση στους ρέφερι με αποτέλεσμα ν’ αλλάξει η απόφαση και να δείξουν σέντρα.

Αυτό έφερε την έκρηξη του προέδρου του Εαυγόρα Νίκου Φιλίππου, που έκανε λόγο για πρωτοφανείς καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε παρακάτω το μυθικό βίντεο της φάσης που το ανακάλυψε φίλος μύστης από το Τσίλι Καφενείο και ακριβώς από κάτω πάρτε θέση στην ψηφοφορία για το αν ήταν γκολ ή όχι:

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button