Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΟ Υπάτου: «Τριτοκοσμικό κλίμα, η χειρότερη φιλοξενία που έχουμε ζήσει στη Γ΄Εθνική»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας, με αφορμή τις συνθήκες που αντιμετώπισε στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Αμβρυσσέας Διστόμου εξέδωσε ο ΑΟ Υπάτου.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας, με αφορμή τις συνθήκες που αντιμετώπισε στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Αμβρυσσέας Διστόμου εξέδωσε ο ΑΟ Υπάτου.

Με 2-0 ηττήθηκε στο ντέρμπι της Βοιωτίας από τον Αμβρυσσέα Διστόμου ο ΑΟ Υπάτου, σε αγώνα για την 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση του ΑΟ Υπάτου που είναι πλέον ισόβαθμο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τον Ηρακλή Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για απαράδεκτη φιλοξενία.

Πιο συγκεκριμένα σε αυτή γίνεται λόγος, για άτομα που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο της ομάδας, τα οποία έφτυναν, έβριζαν και πετούσαν μπουκάλια στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τελικό αποτέλεσμα Αμβρυσσεας – ΑΟ Υπάτου 2-0 και ήττα για την ομάδα μας που σήμερα βρέθηκε σε κακη μέρα. Άλλωστε και οι ήττες είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.

Αυτό όμως που τουλάχιστον για εμάς είναι εκτός ποδοσφαίρου, είναι το τριτοκοσμικό κλίμα που δημιούργησαν κάποιοι ανεγκέφαλοι εγκάθετοι που βρίσκονταν παρανόμως πίσω απ τον πάγκο της ομαδας μας, φτύνοντας, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο και πετώντας μπουκάλια στους τεχνικούς και τους ποδοσφαιριστές μας σε βαθμό που δεν μπορούσε ο προπονητης να δώσει εντολές στους ποδοσφαιριστές.

Αυτά λοιπόν τα κύμβαλα αλαλάζοντα που ωρύονταν στη «μητρική τους γλώσσα» θα πρέπει κάποια στιγμή να απομακρυνθούν από το χώρο και κάποτε να ισχύσουν οι κανόνες που απαγορεύουν στην κερκίδα φιλοξενούμενων να βρίσκονται φίλαθλοι του γηπεδούχου. Ήταν η χειρότερη «φιλοξενία» που έχουμε ζήσει στα 4 χρόνια της Γ´ Εθνικης.

Όσον αφορά τη συνέχεια, η ομάδα μας παραμένει πρώτη και συνεχίζει με το κεφάλι ψηλά, με την αξία της και την αγωνιστικότητα της να φτάσει μέχρι το τέλος και τότε θα κάνουμε ταμείο!

Συνεχίζουμε δυνατά ομαδάρα!!»

Διαβάστε επίσης

Back to top button