ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μεγάλη Τετάρτη στο γήπεδο και οικογενειακό διπλό για τον ΠΑΣ Λαμία!

Την τελευταία του πριν τις διακοπές του Πάσχα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο ΠΑΣ Λαμία. Δείτε το ρεπορτάζ εδώ στο LamiaSports.

Την τελευταία του πριν τις διακοπές του Πάσχα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο ΠΑΣ Λαμία.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε και η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία, πριν τις διακοπές του Πάσχα. Η ομάδα της Φθιώτιδας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ατρόμητο με τον οποίο και αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 0-0.

Έτσι, εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία και θα βρίσκεται και του χρόνου στην SuperLeague 1.

Το Πάσχα τώρα πλησιάζει και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προετοιμάζονται για τις ολιγοήμερες διακοπές τους. Όμως, η δουλειά συνεχίστηκε μέχρι και σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, όπου ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης για την τελευταία τους προπόνηση.

Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες όπου και έπαιξαν οικογενειακό διπλό με διαιτητή τον γυμναστή της ομάδας Ιωάννη Γεωργιάδη. Για την ιστορία, η μπλε ομάδα κέρδισε στο τέλος… Οι υπόλοιποι παίκτες της Λαμίας, που αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμαστήριο με τη βοήθεια των φυσικοθεραπευτών της ομάδας.

Στο τέλος, αφού αντάλλαξαν ευχές αποχώρησαν για να ξεκουραστούν και να περάσουν λίγες ημέρες με τις οικογένειές τους. Μετά την ολοκλήρωση των διακοπών, ο ΠΑΣ Λαμία θα επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις καθώς το Σάββατο 8 Μαΐου θα δώσει τον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα για φέτος με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playouts της SuperLeague 1.

Διαβάστε επίσης

Back to top button