Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Φεύγει από τη Γιουβέντους… και επίσημα ο Ντιμπάλα!

Η Γιουβέντους επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Πάουλο Ντιμπάλα, μιας και οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν ποτέ. #SerieA #Juventus #Dybala #season2021_2022

Η Γιουβέντους επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Πάουλο Ντιμπάλα, μιας και οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν ποτέ.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μετέβη μαζί με τον ατζέντη του την Δευτέρα (21/03) στα γραφεία της Γιουβέντους προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους. Η συνάντηση διήρκεσε μερικές ώρες χωρίς ωστόσο οι δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος των «μπιανκονέρι», Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, επιβεβαίωσε πως Γιουβέντους και Ντιμπάλα δεν θα συνεχίσουν μαζί.

«Τι άλλαξε στο θέμα του Ντιμπάλα σε σχέση με τον Οκτώβριο; Η πιο σημαντική αλλαγή είναι η σημερινή (21/3). Η Γιουβέντους δεν ανανέωσε με τον Πάουλο. Ήταν μια φιλική συνάντηση, αλλά και πολύ σαφής και με σεβασμό.. «Θα ήταν εύκολο για τη Γιούβε να κάνει μια πολύ μικρή και όχι σεβαστή προσφορά στον Πάουλο, ο οποίος πέρασε επτά χρόνια μαζί μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος των «Μπιανκονέρι», Μαουρίτσιο Αριβαμπένε στο περιθώριο του «United for the heart», μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η «United Onlus» για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για το Ίδρυμα Ieo-Monzino.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button