Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πασάς: «Υπάρχει βελτίωση στον Άρη, μπορεί την Ευρώπη»

Ο Γιάννης Πασάς σχολίασε την πορεία του Άρη φέτος χαρακτηρίζοντας ποιοτικό το ρόστερ των «κιτρινόμαυρων». #slgr2 #Βέροια #slgr #arisfc #slgrinterwetten #season2021_2022 #Γιάννης_Πασάς

Ο Γιάννης Πασάς σχολίασε την πορεία του Άρη φέτος χαρακτηρίζοντας ποιοτικό το ρόστερ των «κιτρινόμαυρων».

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο μεσοεπιθετικός της Βέροιας αναφέρθηκε στην βελτίωση του Άρη ενώ παράλληλα έκανε λόγο πως μπορεί να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά σχολίασε: «Ο Άρης είναι δυνατή ομάδα, παρά το ότι χθες δεν κατάφερε να πάρει το παιχνίδι. Θεωρώ ότι με την αλλαγή προπονητή φάνηκε μια διαφορά, όπως γίνεται συνήθως. Γενικά έχει βελτιωθεί ο Άρης. Έχει ένα ποιοτικό ρόστερ, με καλούς ποδοσφαιριστές».

Για το αν μπορεί να βγει στην Ευρώπη: «Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Όλοι κάτι κυνηγάνε. Με την εικόνα που είδα στα τελευταία παιχνίδια, μπορεί να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Για τον Αλί Αντέμ που ανήκει στον Άρης και παίζει δανεικός στη Βέροια, είπε: «Πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με πάρα πολλά στοιχεία. Είναι νέος, δουλεύει καθημερινά και περιμένει την ευκαιρία του. Ελπίζω όταν θα την πάρει, να δείξει αυτά που αξίζει, γιατί είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Δεν είναι ότι δεν το προσπαθεί. Δουλεύει καθημερινά. Εγώ τον βλέπω καθημερινά και στα αποδυτήρια».

Πηγή:Libero

Διαβάστε επίσης

Back to top button