ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σκόραρε δύο γκολ εκτός έδρας μετά από πέντε μήνες! (vids)

Δύο γκολ για τον ΠΑΣ Λαμία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για τα play outs, κάτι που είχαμε να δούμε αρκετό καιρό από την «κυανόλευκη» ομάδα. #slgr #lamiafc #panaitolikosfc #playouts #slgrinterwetten #season2021_2022

Δύο γκολ για τον ΠΑΣ Λαμία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για τα play outs, κάτι που είχαμε να δούμε αρκετό καιρό από την «κυανόλευκη» ομάδα.

Ότι ήταν σπουδαία νίκη αυτή του ΠΑΣ Λαμία κόντρα στο Παναιτωλικό το αναφέραμε. Ότι ήταν πολύ σημαντική που ήρθε στην πρεμιέρα των play outs και μέσα από μία διεκπεραιωτική εμφάνιση επίσης έγινε υπογραμμίστηκε, αλλά πρέπει να σταθούμε και σε ένα ακόμη σημείο.

Η ομάδα της Λαμίας σκοράρει δύο γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, μετά από πέντε μήνες σχεδόν…

Ήτα 3 Οκτωβρίου του 2021 όταν η ομάδα της Φθιώτιδας αγωνίστηκε στη Νέα Ιωνία κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Μανούσος με τον Γκόλεμιτς είχαν σκοράρει για να φύγει η Λαμία με τη νίκη 1-2. Τότε ήταν η πρώτη νίκη των «κυανόλευκων» στο πρωτάθλημα και επίσης η πρώτη φορά στη σεζόν που σκόραρε δύο τέρματα εκτός έδρας.

Η δεύτερη φορά που πετυχαίνει η Λαμία δύο γκολ εκτός έδρας… ήταν στο ματς του Σαββάτου όπου ο ΠΑΣ κέρδισε ξανά με 1-2, τον Παναιτωλικό αυτή τη φορά.

Διαβάστε επίσης

Back to top button