Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο Διαιτητικό ο Ολυμπιακός για τον ορισμό Φιλιππούση στην ΕΠΟ

Η… κόντρα του Ολυμπιακού με τον Ιάκωβο Φιλιππούση συνεχίζεται. #slgr #olympiacosfc #ΕΠΟ #Φιλιππούσης #CEO

Την Τρίτη 22/2 η εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού κατά του ορισμού Φιλιππούση ως CEO στην ΕΠΟ μέχρι το καλοκαίρι.

Η… κόντρα του Ολυμπιακού με τον Ιάκωβο Φιλιππούση συνεχίζεται.

Οι Πειραιώτες προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για ορισμό του Ιάκωβου Φιλιππούση ως CEO της Ομοσπονδίας μέχρι το καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος που θα εκλεγεί τότε στην ΕΠΟ, στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν, θα είναι αυτός που θα προτείνει για τον νέο CEO της Ομοσπονδίας, έπειτα από διαγωνισμό που θα γίνει.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Τρίτη 22/2.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει και τον Μαϊο του 2021 στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να επικυρώσει την πρόσληψη Φιλιππούση ως Εκτελεστικού Γραμματέα, με το αιτιολογικό ότι δεν είχε προταθεί από τον τότε πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θοδωρή Ζαγοράκη αλλά από τον αναπληρωτή πρόεδρο Παναγιώτη Δημητρίου, όμως, η προσφυγή του είχε απορριφθεί και οι Πειραιώτες είχαν γνωρίσει την ήττα.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

ΤΡΙΤΗ 22/03/2022 ΩΡΑ: 17.30

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ΚΑΙ Δ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ

ΑΝΝΑ ΧΛΑΜΠΟΥΤΑΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Αίτηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και του Δημητρίου Αγραφιώτη, κατά του νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ για την ακύρωση της από 22.02.2022 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αναφορικά με τον ορισμό Εκτελεστικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button