Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χαμός στα Χανιά μετά το 14-14: Αποσύρεται η ομάδα και επιτίθεται στον παίκτη της που έβαλε 13 γκολ!

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον ποδόσφαιρο των Χανίων, το απίθανο 14-14 ανάμεσα στον Γαλατά και τον Ατρόμητο Μάλεμε, με παίκτη των γηπεδούχων να σκοράρει 13 τέρματα.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον ποδόσφαιρο των Χανίων, το απίθανο 14-14 ανάμεσα στον Γαλατά και τον Ατρόμητο Μάλεμε, με παίκτη των γηπεδούχων να σκοράρει 13 τέρματα.

Talk of the tοwn τις τελευταίες ώρες στα Χανιά τα όσα απίστευτα συνέβησαν σε αγώνα για το Γ’ Ερασιτεχνικό, που έληξε με το απίστευτο 14-14! Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο 47χρονος επιθετικός των γηπεδούχων, Γιώργος Τσαγκαράκης σημείωσε τα 13 γκολ της ομάδας του, μιλώντας μάλιστα στο SDNA για το “τρελό” του επίτευγμα.

Λίγες ώρες αργότερα, κι έπειτα τη μεγάλη έκταση που πήρε το θέμα, η ομάδα του έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι, αναφέρει πως αποσύρεται από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, δηλαδή για τις τρεις αγωνιστικές που απομένουν, ενώ επιτίθεται και στον παίκτη της, χαρακτηρίζοντάς τον “ματαιόδοξο”!

Παράλληλα έσπευσε να… απολογηθεί και ο ίδιος ο παίκτης του Γαλατά, ζητώντας να μην καταμετρηθούν τα τέρματα που σημείωσε!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. Αθλητικού Συλλόγου Γαλατά θέλει να ζητήσει συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της πόλης για την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Η σκέψη, οι ιδέες και τα όνειρα μας για το τοπικό ποδόσφαιρο απέχουν από αυτά τα αποτελέσματα. Σε ένδειξη σεβασμού προς τις υπόλοιπες ομάδες τις κατηγορίας αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ζητούμε από το πειθαρχικό της ΕΠΣΧ την αφαίρεση του βαθμού μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς και τα γκολ που σημειώθηκαν ώστε να μην επηρεαστεί η λίστα με τους σκόρερ της κατηγορίας.

Η ματαιοδοξία του ενός για προσωπική προβολή και η βλακεία των υπολοίπων δεν μπορεί να αναιρέσει το αθλητικό πνεύμα με το οποίο δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη ομάδα.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ Ιδομενέα 1908 και τον πρόεδρο τους κ. Κορκίδη για την παραχώρηση της έδρας αφιλοκερδώς όπως και για τις πολύτιμες γνώσεις του».

Στη δήλωσή του ο ποδοσφαιριστής, αναφέρει ότι:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα ήθελα να ενημερώσω το χανιώτικο φίλαθλο κοινό για τα πεπραγμένα στον αγώνα της 21/03/2022 μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Γαλατά – Ατρόμητος Μάλεμε. Στον συγκεκριμένο αγώνα αγωνίστηκαν δύο ομάδες οι οποίες είναι βαθμολογικά αδιάφορες, οπότε το μόνο ενδιαφέρον που υπήρχε ήταν από την πλευρά μου να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ γίνεται ώστε να βγω πρώτος σκόρερ στην τελευταία αγωνιστική σεζόν της μεγάλης καριέρας μου.

Επειδή όμως έχω μάθει στην ζωή μου να έχω και την συνείδηση μου καθαρή ζητάω μια συγνώμη από όλους τους εμπλεκόμενους και θιγμένους. Επίσης θα ήθελα να μην μετρηθεί κανένα γκολ από τα χθεσινά στο σύνολο της φετινής χρονιάς γιατί μια καθαρή συνείδηση έχει μεγαλύτερη αξία από ένα επιπλέον βραβείο.

Μετά τιμής Γιώργος Τσαγκαράκης».

Διαβάστε επίσης

Back to top button