Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Εθνικός Κομποτάδων: “Η ΕΠΣ Φθιώτιδας ευθύνεται για τη μη τέλεση του αγώνα”

Θέση για την ματαίωση του αγώνα με τον ΑΠΟ Αταλάντης για το Κύπελλο Ελλάδος πήρε ο Εθνικός Κομποτάδων.

Θέση για την ματαίωση του αγώνα με τον ΑΠΟ Αταλάντης για το Κύπελλο Ελλάδος πήρε ο Εθνικός Κομποτάδων.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Κομποτάδων:

«Με μεγάλη λύπη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η παρουσία της ομάδας μας στο σημερινό επαναληπτικό αγώνα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας που είναι ορισμένο να διεξαχθεί στο γήπεδο της Αταλάντης, έχει καταστεί (για ποικίλους λόγους) αδύνατη.

Δυστυχώς, παρόλο που σαν σωματείο είχαμε ενημερώσει εγγράφως αλλά και τηλεφωνικά την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας από την αρχή της εβδομάδας, και κατόπιν συνεννόησης με το σωματείο Α.Π.Ο. Αταλάντης, αιτώντας από κοινού την αναβολή του αγώνα, το αίτημά μας δεν έγινε δεκτό.

Καθιστούμε ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ σαν σωματείο την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας για τη μη τέλεση του αγώνα.

Για μία ακόμη φορά η ομάδα μας αντιμετωπίζεται σαν παρίας από τη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας. Παρά τις υποσχέσεις στήριξης και βοήθειας για το έργο μας σαν σωματείο, πράξεις δεν έχουμε δει.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας μας, της ομάδας της Αταλάντης που επιθυμούσαν την ανταπόδοση της φιλοξενίας μας στο εντός έδρας μας παιχνίδι και από το σύνολο του φίλαθλου κοινού της Φθιώτιδας, που σε ένα τόσο σημαντικό θεσμό δεν θα μπορέσουμε να είμαστε παρόντες μέχρι τέλους.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιπεριφερεάρχη Κωνσταντίνο Αποστολόπουλο, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να καλύψει οικονομικά τα έξοδα της μετάβασής μας στην Αταλάντη, καθώς και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Θεοδωρόπουλος Travel που στάθηκε δίπλα μας ζητώντας ελάχιστα χρήματα για τη μετακίνηση, καλύπτοντας επί της ουσίας μόνο τα έξοδά του.

Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας, παρά τις αντιξοότητες και τα εμπόδια που έχουμε στο δρόμο μας και ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε».

Διαβάστε επίσης

Back to top button