Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παίκτες Ρόδου: «Κοροϊδία από τη διοίκηση»!

Δημόσιο «κατηγορώ» από τους παίκτες της Ρόδου εναντίον της διοίκησης του συλλόγου, λόγω της συνεχιζόμενης καθυστέρησης στις πληρωμές. #Ρόδος #slgr2 #παίκτες #διοίκηση

Δημόσιο «κατηγορώ» από τους παίκτες της Ρόδου εναντίον της διοίκησης του συλλόγου, λόγω της συνεχιζόμενης καθυστέρησης στις πληρωμές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της ομάδας μας, οι παίκτες που έχουμε απομείνει, δείξαμε με τη συμπεριφορά μας πίστη στην ιστορία και στους οπαδούς της ομάδας που υπηρετούμε. Δείξαμε σταθερότητα, υπομονή και ειλικρίνεια απέναντι στους προπονητές και στην διοίκηση και προσπαθήσαμε και προσπαθούμε πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας, βάζοντας πλάτη. Κανένας από εμάς δεν σκέφτηκε, αν και είχε την δυνατότητα, να κάνει προσφυγή. Από τη πλευρά της διοίκησης καθημερινές υποσχέσεις… Βιώνουμε συνεχώς την απογοήτευση και ένα αίσθημα κοροϊδίας και μη ειλικρινούς και έντιμης συμπεριφοράς…

Σε κάθε μας συνάντηση υπάρχει διαβεβαίωση και συγκεκριμένες υποσχέσεις και κάθε φορά ό,τι μας υπόσχονται πέφτει στο κενό πανηγυρικά και αποδεικνύει ότι δεν αποτελούμε για αυτούς προτεραιότητα. Πλέον τα αποθέματα υπομονής μας έχουν τελειώσει και αν δεν βρεθεί άμεσα λύση,θα προβούμε σε πιο δραστικά μέτρα και τότε ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του.

Υ.Γ. Εμείς υποσχόμαστε να αγωνιζόμαστε με όλο μας το είναι σεβόμενοι την ιστορια της ομαδας. ΚΑΝΤΕ και εσείς το ίδιο μέσα από έντιμες και ειλικρινείς συμπεριφορές».

Διαβάστε επίσης

Back to top button