Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στην λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τάμι Έιμπραχαμ

Ο Τάμι Έιμπραχαμ κάνει μία ονειρική χρονιά στην Ρόμα με 23 γκολ σε 40 αγώνες και έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Μεταξύ των οποίων και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. #PremierLeague #ManchesterUnited #TammyAbraham #Roma #SerieA

Ο Τάμι Έιμπραχαμ κάνει μία ονειρική χρονιά στην Ρόμα με 23 γκολ σε 40 αγώνες και έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Μεταξύ των οποίων και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero» ο Άγγλος επιθετικός δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Premier League για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Ο Έιμπραχαμ πήγε στην Ρόμα από την Τσέλσι αντί 40 εκ. ευρώ, με τους «Μπλε» να έχουν το δικαίωμα να τον αγοράσουν ξανά για 80 εκ. ευρώ, ένας όρος ο οποίος ενεργοποιείται το 2023. Και με δεδομένα τα θέματα της Τσέλσι με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, κανείς δεν φαίνεται να ασχολείται με τον Έιμπραχαμ.

Οπότε η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να μπει στο παιχνίδι για τον Άγγλο επιθετικό, έχοντας και ως «όπλο» στην εξαιρετικά στενή σχέση που έχει ο Έιμπραχαμ με τον Τζέιντον Σάντσο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button