Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μπεγερίν: «Κλείσανε τα μάτια στην Παλαιστίνη, την Υεμένη και τώρα λέμε αν θα παίξει η Ρωσία στο Κατάρ»

Ο Έκτορ Μπεγερίν σε συνέντευξη του άσκησε έντονη κριτική στην Δύση για την υποκριτική της στάση στον πόλεμο της Ουκρανίας σε σχέση με άλλες παρόμοιες καταστάσεις όπως στην Παλαιστίνη, την Υεμένη. #LaLiga #RealBetis #HectorBellerin #Russia #Ukraine #Palaistine #Syria #Iraq

Ο Έκτορ Μπεγερίν σε συνέντευξη του άσκησε έντονη κριτική στην Δύση για την υποκριτική της στάση στον πόλεμο της Ουκρανίας σε σχέση με άλλες παρόμοιες καταστάσεις όπως στην Παλαιστίνη, την Υεμένη.

Ο άσος της Μπέτις, δανεικός από την Άρσεναλ, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Το βρίσκω υποκριτικό το ενδιαφέρον γι’ αυτόν τον πόλεμο, ενώ υπάρχουν και άλλοι που δεν μας νοιάζουν. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως η εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία μας επηρεάζει οικονομική ή στο θέμα των προσφύγων. Αλλά ο πόλεμος στην Παλαιστίνη έχει παραμείνει… σιωπηλός, κανείς δεν μιλάει γι΄ αυτό. Συμβαίνει στην Παλαιστίν, την Υεμένη, το ιράκ. Αλλά τώρα αποφασίζουμε αν θα παίξει η Ρωσία στο Μουντιάλ του Κατάρ ή όχι. Υπάρχουν πράγματα που κάνουν άλλες χώρες εδώ και χρόνια και έχουν αποφασίσει να κλείσουν τα… μάτια» και συνέχισε ο Καταλανός άσος: «Μου μοιάζει ρατσιστικό, δείχνει έλλειψη ανθρωπιάς γιατί αθώοι πεθαίνουν σε όλες τις εμπόλεμες διαμάχες».

Διαβάστε επίσης

Back to top button