Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σ.Φ ΠΑΣ Γιάννενα: Υποσχόμαστε ξεχωριστή φιλοξενία στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία

Ανακοίνωση των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψαν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να βρεθούν στον Βόλο και μάλιστα υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, όμως τελικά δεν κατέστη εφικτό να δουν όλον τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας από την εξέδρα.

Η ΠΑΕ Λαμία δεν πωλούσε εισιτήρια και ακόμα και όταν οι λιγοστοί οπαδοί ζήτησαν να πληρώσουν εισιτήριο επιδεικνύοντας και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, η ΠΑΕ Λαμία επέμεινε να μην εισέλθουν στο γήπεδο.

Ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα πήρε θέση γι’ αυτό που έγινε χθες, καθώς κάποιοι κατάφεραν να μπουν και να δουν το μεγαλύτερο μέρος του α’ ημιχρόνου, αλλά λίγο πριν το ημίχρονο η αστυνομία τους έβγαλε εκτός! Η συνέχεια δόθηκε στα γραφεία των οπαδών της Νίκης Βόλου, οι οποίοι φιλοξένησαν τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα και είδαν μαζί το παιχνίδι!

Πέρα απ’ αυτό, οι φίλοι του ΠΑΣ επιτίθενται στον διαιτητή Παπαπέτρου, ζητώντας από την ΠΑΕ να απαιτήσει να μην οριστεί άλλη φορά σε αγώνα της ομάδας, ενώ άφησαν και αιχμές για τη διοίκηση της “κυανόλευκης” ομάδας ότι δεν προσπάθησε να τους βάλει στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Λίγα λόγια για τα χθεσινά για να γνωρίζει και ο κόσμος μας.

Η ΠΑΕ Λαμία στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν προέβη σε έκδοση εισιτηρίων. Οι οπαδοί μας οι οποίοι το γνώριζαν πριν την αναχώρηση, ξεκίνησαν για το Πανθεσσαλικό κόντρα στον απαγορευτικό καιρό, αψηφώντας τη σοβαρή πιθανότητα να μη δουν καν τον αγώνα. Οι παραινέσεις στους ιθύνοντες της ΠΑΕ Λαμία για άνοιγμα μιας θύρας με καταβολή του αντιτίμου για εισιτήριο και αφού πληρούνταν όλα τα μέτρα για την πανδημία απέβησαν άκαρπες. Οι περισσότεροι τελικά μπήκαν με τον «δύσκολο» τρόπο και αφού έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο νεκροταφείο του Βόλου αποχώρησαν, με παρέμβαση της αστυνομίας λίγο πριν το ημίχρονο.

Υποσχόμαστε από τώρα μια ξεχωριστή φιλοξενία στη διοίκηση της ΠΑΕ Λαμία στο δεύτερο γύρο για να ανταποδώσουμε το χθεσινό «καλωσόρισμα».

Σ’ αυτό το σημείο οφείλουμε να δώσουμε ένα τεράστιο RESPECT στους οπαδούς της Νίκης Βόλου που μας προσκάλεσαν και μας υποδέχτηκαν στο σύνδεσμό τους για να δούμε εκεί το υπόλοιπο παιχνίδι. Αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο η αλληλεγγύη μεταξύ των οπαδών και επειδή το νιώσαμε από πρώτο χέρι τους δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !

‘Οσον αφορά το σκουπίδι της ελληνικής διαιτησίας που ακούει στο όνομα Παπαπέτρου θεωρούμε ότι οποιαδήποτε αναφορά είναι χάσιμο χρόνου, αφού όλη η Ελλάδα διαπίστωσε γιατί οι μισές ομάδες επιδιώκουν τον ορισμό ξένων διαιτητών. Μετά το ανύπαρκτό πέναλτι και την αποβολή ποδοσφαιριστή μας στο ματς κυπέλλου με την αελ, χθες είδαμε και κάτι που πραγματικά δεν έχει ξανασυμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο: Διαιτητής να «στρώνει» μετά από υπόδειξη ελεύθερου τη μπάλα στο πόδι αντιπάλου για απευθείας σουτ στην εστία. Καλούμε την δικιά μας ΠΑΕ να δηλώσει εγγράφως την αντίδρασή της σε μελλοντικό ορισμό του συγκεκριμένου κομπλεξικού παλιάτσου σε αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας.

Όχι πως περιμένουμε πολλά βέβαια μετά την χθεσινή παθητική της στάση, που δεν έκανε ούτε για τα μάτια του κόσμου μια προσπάθεια, ώστε να βρεθεί τρόπος να εισέλθουμε στο Πανθεσσαλικό και να ενισχύσουμε την ομάδα με τις φωνές μας. Όπως φαίνεται για τη διοίκηση δεν έχει κανένα νόημα το σπάσιμο των απαγορευτικών, τα χιλιόμετρα και η αγωνία να βρεθούμε κοντά στην ομάδα που αγαπάμε για να μη νιώσει μόνη πουθενά.

Προς τιμήν των συνοπαδών μας από την Αθήνα πρέπει να αναφέρουμε ότι παρόλο που είχαν προσκλήσεις για να εισέλθουν καθ’ ‘ολα νόμιμα στο γήπεδο αυτοί επέλεξαν να μην τις χρησιμοποιήσουν και να σταθούν στο πλευρό μας ακολουθώντας τον δύσκολο δρόμο. Τελικά η ομάδα έκανε το χρέος της και μας αποζημίωσε με το διπλό που μας φέρνει μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρώτου γύρου στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ευχή όλων είναι στα 2 επόμενα εντός έδρας παιχνίδια η ομάδα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να παραμείνει ψηλά, εκεί που αξίζει στο καμάρι όλης της Ηπείρου.

Αισθανόμαστε υπερήφανοι που από μικρά παιδιά υποστηρίζουμε αυτή την ομάδα, η οποία τα τελευταία 2 χρόνια αποτελεί μια όαση στη μιζέρια του ελληνικού πρωταθλήματος ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Ακόμα περισσότερο όταν αυτό το αναγνωρίζουν μέχρι και οι αντίπαλοι.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button