Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βαλεριέν Ισμαέλ: «Έκλεισε» στη Μπεσίκτας ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Βαλεριέν Ισμαέλ, είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους μετά την αποχώρηση του από τη Γουέστ Μπρομ, καθώς «έκλεισε» στη Μπεσίκτας. #slgr #apollonfc #Turkey #Besiktas #Valérien_Ismaël

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Βαλεριέν Ισμαέλ, είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους μετά την αποχώρηση του από τη Γουέστ Μπρομ, καθώς «έκλεισε» στη Μπεσίκτας.

Ο Βαλεριέν Ισμαέλ είχε αναβάλει το καλοκαίρι του 2018 τον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως κάθισε στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μόνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ, όπου ηττήθηκε με 1-0 και στη συνέχεια απολύθηκε, λόγω της εικόνας της ομάδας του. Ο Γάλλος τεχνικός μετά την εμπειρία του στη Super League πήγε στη Λίντσερ, με την οποία έκανε μια καλή πορεία, όμως οι Αυστριακοί έλυσαν το συμβόλαιο του για παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Ο 46χρονος προπονητής τη σεζόν 2020-21 πήγε στην Αγγλία, για λογαριασμό της Μπάρνσλεϊ και την οδήγησε μέχρι τα Play Off της Championship, ενώ χάρη στην εξαιρετική του σεζόν υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο δύο εκατομμυρίων λιρών με τη Γουέστ Μπρομ, από την οποία απολύθηκε στις 2 Φεβρουαρίου.

 

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button