Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Πάτησαν γκάζι» οι μικροί του Πελασγιακού!

Με σκορ 6-3 ο Πελασγιακός κέρδισε τον Μεξιατικό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #Πελασγιακός #Μεξιατικός

Με σκορ 6-3 ο Πελασγιακός κέρδισε τον Μεξιατικό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #Πελασγιακός #Μεξιατικός

Με το ευρύ… και «χορταστικό» 6-3 ο Πελασγιακός κέρδισε τον Μεξιατικό στον αγώνα για την 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, παίρνοντας έτσι ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει η «πράσινη» ομάδα.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο:

Για ακόμη ένα απόγευμα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε έναν αγώνα που μας χάρισε 9. Η ομάδα του Πελασγιακού υποδέχθηκε ως γηπεδούχος στο γήπεδο των Εχιναίων την ομάδα του Μεξιατικού λόγω τιμωρίας μιας αγωνιστικής στην έδρα του. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα της Πελασγίας πήρε 3 πολύτιμους βαθμούς κερδίζοντας με σκορ 6-3 την ομάδα των Μεξιατών.

Στο 8΄  και μετά από ασταθή επέμβαση του Παπαβασιλείου ο Ρήγας από κοντά έκανε το 0-1 για τούς φιλοξενούμενους.

Δύο αργότερα ο Μπούνος βγήκε από την δεξιά πλευρά έβγαλε σέντρα ο Κατσαμπέκης υποδέχτηκε τη μπάλα σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τζάνη.

Στο 19 λεπτό ο Μάνος πάτησε περιοχή έσπασε στον Τσιριγκούλη και αυτός με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 31 λεπτό ο Παπαβασιλείου ενώ φάνηκε να ελέγχει τη φάση όμως η μπάλα αναπήδησε μπροστά του με αποτέλεσμα να χάσει την επαφή και ο Χειρόπουλος με σχετική ευκολία έκανε το 1-2.

Στο 33 λεπτό ο Μάνος υποδέχθηκε τη μπάλα στην περιοχή, έκανε το σουτ απευθείας, όμως ο Τζανής πρόλαβε να διώξει τη μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Στάθης Κατσαμπεκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Μεξιατικού και με πλασέ έκανε το 2-2 φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έδωσε προβάδισμα και το έναυσμα για την ανατροπή στην ομάδα του Αϊβαλιώτη. Ο Κατσαμπέκης, έκανε «επέλαση» από την δεξιά πλευρά έδωσε τη μπάλα στον Μάνο και αυτός από πλάγια θέση έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ στην απέναντι πλευρά του Τζάνη κάνοντας το 3-2.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα της Πελασγίας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο και στο 68 λεπτό ο Μάνος πήρε την μπάλα από το κέντρο και με κάθετη πάσα βρήκε τον Μιχαηλίδη και αυτός με πλασέ στη δεξιά γωνία έκανε το 4-2.

Στο 73 λεπτό ο Ριζαϊ πρόλαβε τον Παπαβασιλείου στην προσπάθεια του να μαζέψει την μπάλα και έκανε το 4-3, βάζοντας ξανά την ομάδα του Μεξιατικού στο παιχνίδι.

Η χαρά παρόλο αυτά για τους φιλοξενούμενους κράτησε για λίγο. Στο 83 λεπτό ο Μιχαηλίδης με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Τσιριγκούλη μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ έκανε το 5-3.

Λίγο πρίν τη λήξη του αγώνα ο Μιχαηλίδης σουταρε εντός περιοχής ο Τζανής έδιωξε τη μπάλα σε πρώτο χρόνο, όμως ο Τσιριγκούλης ο οποίος βρέθηκε στη φάση έκανε το τελικό 6-3.

Διαβάστε επίσης

Back to top button