Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Ράφα Σοάρες»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Ράφα Σοάρες της Γκιμαράες, ο οποίος έχει προταθεί στον Πέδρο Μαρτίνς. #slgr #olympiacosfc #RafaSoares #Guimaraes #slgrinterwetten

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Ράφα Σοάρες της Γκιμαράες, ο οποίος έχει προταθεί στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ακόμα ένα όνομα παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται στα άκρα ήρθε να προστεθεί στην λίστα του Ολυμπιακού, για την συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, στους «ερυθρόλευκους» φέρεται να έχει προταθεί είτε απευθείας στους Πειραιώες, είτε στον Πέδρο Μαρτίνς ο Ράφα Σοάρες της Γκιμαράες. Ο Σοάρες είναι 27 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του από την δεύτερη ομάδα της Γκιμαράες.

Στην συνέχεια ο ίδιος αγωνίστηκε δανεικός στις Ακαντέμικα, Ρίο Άβε, Φούλαμ και Πορτιμονένσε. Το 2018 η Γκιμαράες τον αγόρασε λίγους μήνες προτού αποχωρήσει ο Μαρτίνς. Ο παίκτης είχε καταγράψει την περίοδο εκείνη 48 συμμετοχές, ενώ κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον της Έιμπαρ, που αγωνιζόταν στην μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας.

Όντας στο δυναμικό της κατέγραψε στο ενεργητικό του 28 συμμετοχές, ενώ μετά τον υποβιβασμό της επέστρεψε στην Γκιμαράες όπου και αγωνίζεται από το περασμένο φθινόπωρο. Η πορτογαλική ομάδα από την πλευρά της θέλει να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ της, το θέμα όμως κολλάει στο οικονομικό όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα επικαλούμενο πορτογαλικό ρεπορτάζ.

«Ο Ράφα Σοάρες δεν έχει κληθεί να ανανεώσει, με τη διοίκηση να περιμένει τις εισηγήσεις του προπονητή Πέπα για να πάρει τις αποφάσεις» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Πορτογάλοι.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button