Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα «σπάει» ο… Λεβαντόφσκι της Superleague 2: 22 γκολ σε 24 ματς, σκοράρει σε επτά σερί!

Απίθανες επιδόσεις από τον αρχισκόρερ της Βέροιας, Γιάννη Πασά, ο οποίος οδηγεί τη “βασίλισσα” στην κατάκτηση του τίτλου στον βόρειο όμιλο της Superleague 2. #slgr2 #Βέροια #Πασάς #πρωτάθλημα #γκολ

Απίθανες επιδόσεις από τον αρχισκόρερ της Βέροιας, Γιάννη Πασά, ο οποίος οδηγεί τη “βασίλισσα” στην κατάκτηση του τίτλου στον βόρειο όμιλο της Superleague 2.

Σε ρυθμούς… Λεβαντόφσκι συνεχίζει να σκοράρει ο Γιάννης Πασάς, χαρίζοντας στη Βέροια ακόμη ένα τρίποντο, με το εκτός έδρας 1-0 επί του Πανσερραϊκού, όπου σημείωσε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης. Με αυτή τη νίκη η “βασίλισσα του βορρά” ξέφυγε στο +11 από τη 2η Λάρισα, έχοντας δύο παιχνίδια περισσότερα.

Ο 31χρονος επιθετικός, που πέρασε παλαιότερα από Παναιτωλικό, Ηρακλή, Άρη και Κέρκυρα, είναι το απόλυτο “κανόνι” των ελληνικών γηπέδων τη φετινή σεζόν, μετρώντας 22 τέρματα σε 24 συμμετοχές στη Superleague 2, έχοντας λείψει μόλις σε ένα παιχνίδι της ομάδας του!

Μάλιστα στις Σέρρες ο Πασάς βρήκε δίχτυα για έβδομο διαδοχικό ματς, μετρώντας οχτώ γκολ σε αυτό το διάστημα! Παράλληλα σχεδόν όλα τα γκολ του έδωσαν και βαθμούς, καθώς στα τρία από αυτά τα παιχνίδια η Βέροια κέρδισε με 1-0, ενώ σε άλλα δύο πήρε μία ισοπαλία (το 1-1 στο ντέρμπι με τη Λάρισα) και μία νίκη πάλι με διαφορά ενός τέρματος (2-1 στα Τρίκαλα). Επίσης ακόμα μία νίκη σημειώθηκε με σκορ 2-0, ανοίγοντας ο ίδιος το σκορ.

Με επτά ματς να απομένουν ακόμα για την ομάδα του Δερμιτζάκη, ο Πασάς είναι το ακλόνητο φαβορί για να χριστεί πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, έχοντας πέντε τέρματα περισσότερα από τον Ρόβα (17 γκολ) του Αλμωπού.

Αν μάλιστα καταφέρει να σημειώσει ακόμη έξι γκολ, θα σπάσει κι ένα ρεκόρ σκοραρίσματος διάρκειας 28 ετών στη Β’ Εθνική, ξεπερνώντας τα 27 τέρματα που πέτυχε πριν τέσσερα χρόνια ο Δημήτρης Μάνος με τον ΟΦΗ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button