Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ακατανόητη απόφαση της Super League: Ακύρωσε τη διεξαγωγή πρωταθλημάτων Κ16 και Κ18!

Οι ομάδες της Super League συμφώνησαν να μη διεξαχθούν οι διοργανώσεις των τμημάτων υποδομής Κ16 και Κ18 για «οικονομικούς λόγους» παρά την αρχική συμφωνία. #slgr #K16 #K18 #ακύρωση

Οι ομάδες της Super League συμφώνησαν να μη διεξαχθούν οι διοργανώσεις των τμημάτων υποδομής Κ16 και Κ18 για «οικονομικούς λόγους» παρά την αρχική συμφωνία.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες της Super League κατέληξαν σε μια απόφαση δίχως λογική, καθώς τα εν λόγω τμήματα ταλαιπωρήθηκαν αφενός από τις επιπτώσεις της πανδημίας, καθώς είτε τα τουρνουά τους δεν διεξήχθησαν είτε η προετοιμασία τους γι’ αυτά ήταν λειψή. Αφετέρου στην περίπτωση που η εν λόγω απόφαση τεθεί σε ισχύ, τα τμήματα Κ16 και Κ18 θα μπουν στον «πάγο» για τους επόμενους πέντε μήνες, δίχως να δώσουν ανταγωνιστική αναμέτρηση.

Το χρονικό της αναβολής ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στο καθιερωμένο Δ.Σ. της Λίγκας. Ωστόσο, η αρχική συμφωνία των ομάδων αφορούσε μόνο το τουρνουά της Κ16. Το τουρνουά της Κ18 ήταν να διεξαχθεί κανονικά, καθώς η εν λόγω διοργάνωση εντάχθηκε στο πλαίσιο της πιλοτικής εφαρμογής του νέου κανονισμού του οφσάιντ, μετά από συμφωνία της Λίγκας και της FIFA. Η ακύρωση της διεξαγωγής των τουρνουά άφησε ξάφνιασε και τους ανθρώπους της παγκόσμιας ομοσπονδίας, που είχαν προετοιμαστεί για να συλλέξουν υλικό από την πιλοτική εφαρμογή του νέου κανονισμού του οφσάιντ…

Πάντως, απ’ όπου και να πιάσεις την εν λόγω απόφαση, είναι πέραν για πέραν ακατανόητη, καθώς τα εν λόγω τουρνουά γίνονται με γεωγραφικά κριτήρια, έτσι ώστε να μειωθούν οι δαπάνες των ΠΑΕ. Ούτως ή άλλως δηλαδή, τα κόστη είναι περιορισμένα.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Back to top button