Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠαίδων - ΝέωνΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Κώστα Ρουμελιώτη!

Ο ένας εκ των προπονητών των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ο Κώστας Ρουμελιώτης έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα προς το ΔΣ της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ο ένας εκ των προπονητών των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ο Κώστας Ρουμελιώτης έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα προς το ΔΣ της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Η ανάρτηση του Ρουμελιώτη:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας για την τιμή που μου έκανε να είμαι ο προπονητής της ομάδας Κ15 για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, ήταν πραγματικά μια πολύ μεγάλη εμπειρία για μένα!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς των παιδιών για τη διαπαιδαγώγηση γιατί όλα ξεκινάνε από την οικογένεια.

Συγχαρητήρια σε όλες της ακαδημίες και τους προπονητές

1ον για τη διατήρηση της διαπαιδαγώγησης και 2ον για τις πάρα πολύ καλές ποδοσφαιρικές ικανότητες των παιδιών που είχα τη τύχη να γνωρίσω και να συνεργαστώ.

Να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνιστήκαν αλλά και στα παιδιά που προπονήθηκαν αλλά δεν ήταν σε κάποια αποστολή, προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν πιο δίκαιος, με μοναδικό συμφέρον το καλό της ομάδας και όχι το ατομικό μου συμφέρον.

Έχω μάθει στη ζωή μου να μην παίζω με ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ!!!!!

Υ.Γ1. Και να θυμάστε παιχταράδες μου δεν αποκλειστήκατε από την επόμενη φάση…….αλλά προκριθήκατε στην επόμενη φάση της ζωή σας!!!

Υ.Γ2. Όταν η ομάδα κερδίζει κερδίζετε εσείς………όταν χάνει χάνω εγώ……….σας αγαπώ όλους!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button