Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Τριάδα με γκολ για τα φαβορί»

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα με τρία παιχνίδια θα ασχοληθούμε και σήμερα σε ένα Τρίξι από την Γαλλία, την Β΄ Ισπανίας και την Νορβηγία. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια λίγο πιο αναλυτικά παρακάτω.

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 17:00

H Φουενλαμπράδα υποδέχεται την Ράγιο στην έδρα της στο «Estadio Fernando Torres» στην Μαδρίτη την Ράγιο Βαγέκανο, το πουλέν μας. Η νεοφώτιστη γηπεδούχος έχει καταφέρει και βρίσκεται στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος με 13 βαθμούς σε 6 παιχνίδια. Για την Ράγιο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία μετά από δύσκολα παιχνίδια με Αλμερία, Χιρόνα και Μάλαγα να μαζέψει βαθμούς.

Μόνο που τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για την ομάδα του 49χρονου Πάκο Χέμεθ μίας και με την αμυντική της αφέλεια μπορεί εύκολα να εκτεθεί από οποιονδήποτε αντίπαλο. Το σημερινό παιχνίδι είναι στα μέτρα της Ράγιο και αν το κερδίσει θα πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα και από κει και πέρα αν σοβαρευτεί μπορεί να διεκδικήσει την επιστροφή της στην Πριμέρα. Αν δεν πάρει τους τρεις βαθμούς θα αρχίσει το κυνήγι και δεν έχει δείξει δείγματα ομάδας με υπομονή. Επιλογή το 2Χ & over 1.5 με απόδοση 1.95.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΜΠΟΡΝΤΟ -ΠΑΡΙ Σ.Ζ 18:30

Η Παρί ηττήθηκε στο μεγαλοβδόμαδο με την Ρέμς με αρκετές απουσίες βέβαια αλλά χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Η Ρέμς έκανε αυτό που χρειαζόταν, σκόραρε νωρίς στο παιχνίδι στο 29΄και κράτησε το 0-1 μέχρι και το τέλος όπου με μια αντεπίθεση έκανε το τελικό 0-2. Η Παρί σήμερα εκτός θα αντιμετωπίσει με μια πολύ επικίνδυνη ομάδα όπως είναι η Μπορντό και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει πρώτη και να εξιλεωθεί για την ήττα απέναντι στην Ρεμς.

Η Μπορντό πατάει πολύ καλά φέτος και βρίσκεται στην  5η θέση με 12 βαθμούς σε 7 παιχνίδια. Σκοράρει εύκολα με 12 γκολ ενεργητικό αλλά αμυντικά δεν είναι και πολύ αποτελεσματική έχοντας 8 γκολ παθητικό. Επιλογή στην αναμέτρηση το 2Χ & over 2.5 με απόδοση 1.80 μιας και η Παρί απαντάει συνήθως μετά από ήττες και πιθανόν να έχει και κάποιες επιστροφές.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΜΠΡΑΝ 21:00

Η Ρόζενμπόργκ στα επόμενα δυο εντός έδρας παιχνίδια ίσως κρίνει την τύχη σε πρωτάθλημα και Europa League. Oι γηπεδούχοι θα αντιμετωπίσουν την Μπράν για το πρωτάθλημα και την Αϊντχόφεν για το Europa League. H του Ειρίκ Χόρνελαντ έδειξε να ανταποκρίνεται μετά τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Champions League και δεν απομακρύνθηκε από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Μπράν βρίσκεται μακριά από τις θέσεις που οδηγούν σε Ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά και πολύ πιο μακαριά από της θέσεις του υποβιβασμού. Η Ρόζενμπόργκ χρειάζεται περισσότερο τους τρεις βαθμούς σε αυτή την φάση με δύσκολα παιχνίδια να έρχονται. Επιλογή το 1 & over 1.5 με απόδοση 1.85.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

2Χ & over 1.5 (1.95)

ΜΠΟΡΝΤΟ -ΠΑΡΙ Σ.Ζ

2Χ & over 2.5 (1.80)

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΜΠΡΑΝ

1 & over 1.5 (1.85)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ: 6.50

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παίζουμε σύστημα 2-3 ή αλλιώς «Τρίξι» δημιουργώντας τέσσερις στήλες, τρεις δυάδες και μια τριάδα δηλαδή, και ποντάρουμε ισόποσα. Αν βγει έστω μια δυάδα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα, το να παίξουμε μονό αποδεκτό είναι ο καλύτερος τρόπος πονταρίσματος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button