Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπαίνει αποστολή ο Φορτούνης!

Στην αποστολή για το εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (3/4 20:00) κόντρα στην ΑΕΚ θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Φορτούνης. #slgr #olympiacosfc #Φορτούνης #slgrinterwetten #season2021_2022 #aekfc

Στην αποστολή για το εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (3/4 20:00) κόντρα στην ΑΕΚ θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Φορτούνης.

Κοντά στην επιστροφή του βρίσκεται όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Φορτούνης.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», όλα δείχνουν πως θα είναι στην αποστολή για το εντός έδρας ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (31/3) ο Φορτούνης ανέβασε ένταση και όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να βρίσκεται στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να τσεκάρει τον παίκτη στις δύο προπονήσεις που ακολουθούν ωστόσο ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από όλα αυτά που βλέπει από τον Φορτούνη, την τελευταία εβδομάδα και κυρίως μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι έπειτα.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονιστεί πως η επανένταξη του θα γίνει σταδιακά, κάτι που σημαίνει ότι στο μεθαυριανό ματς θα πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής, ο οποίος παιχνίδι με παιχνίδι θα αυξάνεται.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button