ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με την ίδια συνταγή ο Φέστα και κόντρα στον ΟΦΗ!

Τον ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 16:00 ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play outs της SuperLeague 1. #slgr #lamiafc #oficretefc #slgrinterwetten #season2021_2022 #playouts

Τον ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 16:00 ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play outs της SuperLeague 1. #slgr #lamiafc #oficretefc #slgrinterwetten #season2021_2022 #playouts

Ο αγώνας είναι κρίσιμος, είναι δύσκολος αλλά η Λαμία θέλει το τρίποντο και θα παλέψει για αυτό! Το καλό… στην όλη υπόθεση είναι πως ο Τζιανλούκα Φέστα, είχε αρκετό χρόνο για να δουλέψει με την ομάδα, μιας και ήρθε στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές είχαν και ορισμένες ημέρες ρεπό, που τους έδωσαν ανάσες ενόψει των υπόλοιπων τελικών.

Στα αγωνιστικά τώρα, στο σημερινό ματς δεν αναμένεται να δούμε σημαντικές αλλαγές από πλευράς Λαμίας. Το 4-4-2 του Φέστα που είδαμε στο Αγρίνιο, λογικά θα παραμείνει και τα πρόσωπα που ξεκίνησαν βασικοί θα είναι όπως όλα δείχνουν και στη σημερινή βασική ενδεκάδα.

Πάμε να προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα της Λαμίας για το σημερινό ματς!

Ο Μπόγιαν Σαράνοφ, ο γνωστός «άγιος» του ΠΑΣ θα είναι κάτω από το τέρμα, ενώ στην άμυνα θέση θα πάρουν ο Σαραμαντάς στο αριστερό άκρο, ο Σιμόν στο δεξί και οι Λούκας και Αντέτζο στο κέντρο.

Στο κέντρο, αν και έχει επιστρέψει ο Κρίστοφερ Νούνιες, ίσως να μην τον δούμε βασικό με τους Μπεχαράνο και Τζανδάρη να έχουν προβάδισμα. Στα άκρα, από τη μία θα είναι ο Ρόμανιτς και απ΄την άλλη ο Μπανγκουρά.

Το δίδυμο στην επίθεση θα είναι ο Καραμάνος με τον Μανούσο, με τον Φέστα να περιμένει πολλά και από τους δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
31. Saranov Bojan

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
4. Adejo Daniel
5. Τζανετόπουλος Άνταμ
12. Martinez Angel
55. Alves de Araujo Lucas

6. Τζανδάρης Θεοφάνης
7. Nunez Cristopher
10. Tyronne
15. David Simon
16. Bejarano Danny
33. Γκέντσογλου Σάββας

8. Arabuli Bachana
9. Μανούσος Γεώργιος
11. Καραμάνος Αναστάσιος
19. Bangoura
28. Romanic Lazar
39. Βέλλιος Απόστολος

Διαβάστε επίσης

Back to top button