ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πολλά τα λάθη από τον Ρόμανιτς…

Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ΠΑΣ Λαμία - ΟΦΗ ήταν ο Ντάνιελ Αντέτζο με το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε και έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν για δεύτερη φορά. Όμως, τα λάθη άλλος τα έκανε στον αγώνα.

Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – ΟΦΗ ήταν ο Ντάνιελ Αντέτζο με το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε και έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν για δεύτερη φορά. Όμως, τα λάθη άλλος τα έκανε στον αγώνα.

Ένα κακό παιχνίδι για τη Λαμία σήμερα, ένα ακόμη χειρότερο για τον Λάζαρ Ρόμανιτς. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής για ένα ακόμη ματς είχε τα περισσότερα λάθη απ΄την ομάδα του και αυτός δεν το λέμε εμείς αλλά τα στατιστικά.

Ο Αντέτζο έκανε το τραγικό λάθος που έδωσε το πέναλτι στον ΟΦΗ για το τελικό 1-2, όμως ο Ρόμανιτς συνολικά έκανε 7 λάθη, φτάνοντας έτσι τα 82 στο σύνολο.

Ο εξτρέμ του ΠΑΣ, έχει τα περισσότερα λάθη από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή της ομάδας και δυστυχώς γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής των παιχνιδιών της Λαμίας. Όσο κι΄αν βοηθάει με την ταχύτητά του, τις «μάχες» ένας με έναν που συνήθως κερδίζει, οι λάθες πάσες και γενικότερα οι επιλογές που κάνει έχουν ως αποτέλεσμα να παίρνει αρνητικό πρόσημο στο τέλος του αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button