Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έφτασε κοντά στην ανατροπή η Θύελλα… αλλά έμεινε στην ισοπαλία!

Γκολ φάουλ από τον Ηλία Μπαγινέτα για τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης, με την ομάδα του Νίκου Τσίγκα να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Πελασγιακού.

Γκολ φάουλ από τον Ηλία Μπαγινέτα για τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης, με την ομάδα του Νίκου Τσίγκα να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Πελασγιακού.

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο της κατηγορίας ο Πελασγιακός και η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης μοιράστηκαν από ένα γκολ και από έναν βαθμό με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο:

Κυριακάτικο μεσημέρι και η αυλαία άνοιξε στο γήπεδο της Πελασγίας με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης.

Δυνατός αέρας, 2 γκολ και μια αποβολή ήταν όλο το παιχνίδι στην Πελασγία!

Μόλις στο 2 λεπτό η ομάδα του Πελασγιακού άνοιξε το σκορ με τον Τσιριγκούλη να κλέβει τη μπάλα από τον Χάνι να την μοιράζει στον Ιμέρι και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0.

Η Θύελα του Νίκου Τσίγκα προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και στο 8 λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ασπιώτης υποδέχτηκε τη μπάλα στη μικρή περιοχή σουτάρε αλλά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαβασιλείου.

Ένα λεπτό αργότερα ο Επίσκοπος έπιασε ένα σουτ αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της Πελασγίας.

Στο 23 λεπτό ο Τσιριγκούλης έδωσε στον Ιμέρι αλλά αυτός δεν είχε καλή επαφή και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Βάγιου Μπαγινέτα.

Στην επανάληψη η ομάδα της Μεγάλης Βρύσης είχε περισσότερες ευκαιρίες και στο 52 λεπτό κέρδισε φάουλ ο Ηλίας Μπαγινετας. Ο άλλοτε αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία, ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Παπαβασιλείου κάνοντας το 1-1.

Ένα λεπτό αργότερα μετά από έντονες διαμαρτυρίες του προπονητή του Πελασγιακού Γιώργου Αϊβαλιώτη ο διαιτητής του αγώνα κύριος Τσιγαριδας τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα. Οι διαμαρτυρίες συνεχίστηκανκάτι που υποχρέωσε τον διαιτητή να του δείξει δεύτερη κίτρινη και συνάμα την κόκκινη κάρτα.

Μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσει το ματς είχε η Θύελλα με τον Η. Μπαγινέτα στο 83 λεπτό όπου μετά από κόρνερ έπιασε κεφάλια αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Παπαβασιλείου. Το 1-1 παρέμεινε έως το τέλος του ματς.

Διαβάστε επίσης

Back to top button