Νέα από ΕλλάδαΝέα από Κόσμο

Λείπει από τον Μέσι και το διεκδικεί ο Λάζαρος

Σήμερα σε γκαλά στο Λονδίνο, η FIFA  θα ανακοινώσει τα βραβεία «The Best» για το 2018. Ανάμεσά τους και το The Best Puskas Award, με το οποίο, για δέκατη συνεχή χρονιά, επιβραβεύεται το ομορφότερο γκολ της χρονιάς. Βραβείο που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είναι για έκτη φορά υποψήφιος στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Ένα βραβείο με ελληνικό «χρώμα», μιας και ανάμεσα στις δέκα υποψηφιότητες της FIFA, συμπεριλαμβάνεται και το γκολ που είχε πετύχει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ως παίκτης της ΑΕΚ, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (3-2), στις 24 Σεπτεμβρίου,  στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ηταν το γκολ με το οποίο ισοφάρισε (79΄) ο νυν παίκτης της πειραϊκής ομάδας, πριν η «Ένωση» πάρει τελικά τη νίκη με  σκορ 3-2.

Ο μοναδικός Έλληνας, πριν τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που ήταν υποψήφιος για το FIFA Puskas Award, ήταν ο Παναγιώτης Κονέ τη σεζόν 2012-13, όταν είχε σημειώσει ένα υπέροχο γκολ , με γυριστό σουτ, στον αγώνα Μπολόνια-Νάπολι 3-2, για την Serie A.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνέχεια

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button