Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οι αριθμοί της 3ης αγωνιστικής των Playoffs και της 2ης των Playouts

Παρά ένας 200 έγιναν οι αγώνες που έχουν διεξαχθεί στο φετινό πρωτάθλημα Super League Interwetten.

Παρά ένας 200 έγιναν οι αγώνες που έχουν διεξαχθεί στο φετινό πρωτάθλημα Super League Interwetten.

Σε αυτούς τους 199 αγώνες έχουμε δει 472 γκολ, μέσο όρο 2,37 γκολ.

Τα Playouts είναι προς το παρόν πιο παραγωγικά από τα Playoffs.

Έτσι ο Ιωνικός έχει πετύχει πέντε γκολ σε δύο παιχνίδια, ενώ η καλύτερη επίθεση στα Playoffs μετά από τρία παιχνίδια είναι τα τέσσερα γκολ του Ολυμπιακού!

100… νίκες στην έδρα του με σκορ 2-1 συμπλήρωσε ο Παναθηναϊκός στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League. Είναι το τρίτο σε παρουσία σκορ εντός έδρας, αφού έχει 140 νίκες με 2-0 κα 137 με 1-0.

100… αγώνες με την φανέλα του Παναθηναϊκού στη Super League έφτασε ο Λούκας Βιγιαφάνιες, αν και αποχώρησε μόλις στο 30′ τραυματίας. Είναι ο 75ος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Παναθηναϊκού που πιάνει τριψήφιες συμμετοχές στην Α’ Εθνική/Super League.

100… συμμετοχές στη Super League συμπλήρωσε ο Φακούντο Ντανιέλ Μπερτόλιο. Ο 32χρονος Αργεντίνος έχει 20 με τον Αστέρα Τρίπολης, 28 με τη Λαμία και 52 με τον Άρη. Έχει πετύχει 15 γκολ και έχει μοιράσει 11 ασίστ.

70… γκολ στα ελληνικά πρωταθλήματα έφτασε ο Βασίλης Μάντζης, με τα δύο σε βάρος του… πρώην του Βόλου. Έχει 7 στη Super League, 25 στην Β’ κατηγορία και 38 στην Γ’ Εθνική.

9… γκολ έφτασε ο Αϊτόρ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε δύο σεζόν στην ομάδα, τα πέντε είναι εναντίον των δύο “δικεφάλων”. Έχει βάλει τρία στον ΠΑΟΚ και δύο στην ΑΕΚ.

8… αγώνες χωρίς γκολ στην έδρα του είχε ο Απόλλων Σμύρνης και το γκολ του Αμπιόλα Ντάουντα σταμάτησε αυτό το αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button