Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Basket League: Μάχες για τη σωτηρία στην τελευταία αγωνιστική

Όλα τα παιχνίδια διεξάγονται σήμερα την ίδια ώρα.

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Basket League διεξάγεται σήμερα Κυριακή και έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά και για την πέμπτη θέση.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται την Κύμη, με τη Βασίλισσα να θέλει τη νίκη για να τερματίσει στην πέμπτη θέση. Ο Κόροιβος υποδέχεται τα Τρίκαλα και σε περίπτωση νίκης θα παραμείνει και φέτος στη μεγάλη κατηγορία, με τον Πανιώνιο να θέλει μόνο ένα… θαύμα για να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πρέπει να νικήσει το Ρέθυμνο στη Κρήτη και την ίδια ώρα να ηττηθεί ο Κόροιβος από τα Τρίκαλα. Υπενθυμίζεται ότι ο Πανιώνιος υπερτερεί σε απλή ισοβαθμία με τον Κόροιβο, ενώ θα υποβιβαστεί σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας με ΓΣΛ Φάρο και Κόροιβο. Ο ΓΣΛ Φάρος, που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, έχει σωθεί και είναι αδιάφορος.

Παράλληλα, μάχη υπάρχει και στην 8η θέση, με τον Κολοσσό και τον Άρη να θέλουν τη νίκη στο ματς της Ρόδου ώστε να συνεχίσουν στα playoffs. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός θέλει να ολοκληρώσει αήττητος την κανονική διάρκεια στην έδρα του Λαυρίου, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής (όλοι ξεκινούν στις 17:00):

Ολυμπιακός – Προμηθέας (Cosmotesport 6)
ΑΕΚ – Κύμη (Cosmotesport4)
ΠΑΟΚ – ΓΣΛ Φάρος (ΕΡΤ1)
Κολοσσός – Άρης (ΕΡΤ1)
Κόροιβος – Τρίκαλα (ΕΡΤ1)
Ρέθυμνο – Πανιώνιο (ΕΡΤ1)
Λαύριο – Παναθηναϊκός Superfoods (ΕΡΤ1)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button