Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Γυναικών

Σοβαρές καταγγελίες από την ΑΕ Κούκου μετά τον αγώνα με τη Λαμία!

Η ομάδα της ΑΕ Κούκου καταγγέλει ανάρμοστη συμπεριφορά του προπονητή του ΠΑΣ Λαμία καθώς και οπαδών της ομάδας κατά τη διάρκεια και το τέλος του αγώνα.

Η ομάδα της ΑΕ Κούκου καταγγέλει ανάρμοστη συμπεριφορά του προπονητή του ΠΑΣ Λαμία καθώς και οπαδών της ομάδας κατά τη διάρκεια και το τέλος του αγώνα.

Γεγονότα που αν ισχύουν δεν τιμούν κανέναν και δεν έχουν καμία θέση στον αθλητισμό έλαβαν χώρα στο γήπεδο “Αλέξανδρος Παπαθανάσης” της Μεγάλης Βρύσης το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η δήλωση του Προέδρου της ΑΕ Κούκου, τόσο ο προπονητής της Λαμίας, μία παίκτρια της ομάδας του ΠΑΣ αλλά και ορισμένοι οπαδοί, είχαν τουλάχιστον ανάρμοστη και ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στην αντίπαλη ομάδα.

Η καταγγελία αναφέρει μάλιστα, εκτός από τις υποτιμητικά σχόλια και τις βρισιές πάσης φύσεως και χειροδικία…

Η ΑΕ Κούκου  έχει αναρτήσει στη σελίδα της και ένα βίντεο το οποίο έχει αποστείλει στην ΕΠΟ μαζί με την καταγγελία της αλλά και στο ΓΕΣ μιάς και ο κόουτς του ΠΑΣ είναι στρατιωτικός.

Αναμένουμε και εμείς πλέον τόσο την θέση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία όσο και τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων.

Διαβάστε την δήλωση του Προέδρου της ΑΕ Κούκου:

Δήλωση του Προέδρου μας για τον αγώνα

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 – ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ 2-1

Σήμερα ενώ ανατρέψαμε το παιχνίδι και είχαμε δυναμικότητα πάθος ψυχή θέληση εκρηκτικότητα και διείσδυση στην αντίπαλη περιοχή είχαμε πολλές ευκαιρίες και πολλά τετ α τετ δεν είχαμε ΚΑΤΆΛΗΞΗ ως συνήθως, χαρίσαμε εύκολα γκολ κάναμε λάθη στην αμυντική λειτουργία στα μαρκαρίσματα στις μεταβιβάσεις στα κοντρόλ στην κατοχή στις γραμμές και έτσι ήρθε η ήτα απέναντι σε μια ισάξια ομάδα.

Δεν θέλω να σχολιάσω και να χαρακτηρίσω δημόσια την ανάρμοστη αντιαθλητική συμπεριφορά του προπονητή, παραγόντων και φιλάθλων οι οποίοι πήδηξαν τον φράχτη εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με απειλές και βρισιές κατά της ομάδας μας και των διαιτητών μετά την ανατροπή του παιχνιδιού από την ομάδα μας και χωρίς κανέναν άλλον λόγο. Καταδικαστέα, ανάρμοστη και αντιαθλητική η συμπεριφορά του προπονητή της αντιπάλου ο οποίος χειροδίκησε σε παίκτριά μας και στην συνέχεια αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή για αυτήν του την ενέργεια. Όλα Τα συμβάντα καταγράφτηκαν στο Φ.Α από τους διαιτητές και σχετική αναφορά – καταγγελία του συλλόγου μας για τα συμβάντα διαβιβάστηκαν με το σχετικό βίντεο στην Επιτροπή Πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΠΟ. Τέτοιες συμπεριφορές δυσφημίζουν το ποδόσφαιρο και δεν έχουν καμία θέση και σχέση με τον αθλητισμό. 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδα μας που πάλεψαν όλα τα παιχνίδια μέχρι σήμερα στο Εθνικό πρωτάθλημα με πάρα πολλά προβλήματα και αντιξοότητες σαν νεοφώτιστη ομάδα και κέρδισαν το θαυμασμό ακόμα και των αντιπάλων. Το αδύναμο ρόστερ οι τραυματισμοί το υποχρεωτικό ηλικιακό όριο ανάγκασαν την ομάδα μας να αγωνίζεται στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος με 9 και 10 παίκτριες.  

Με προπόνηση σκληρή δουλειά και όρεξη από όλους στο μέλλον θα έρθουν σίγουρα πολλές και σημαντικές επιτυχίες, στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και πιστεύω σε αυτά τα παιδιά διότι έχουν στόχους έχουν πάθος, θέληση, όρεξη καί προσπαθούν για το καλύτερο!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς επίσης χρωστάμε στους υποστηρικτές τους φιλάθλους και τους φίλους του συλλόγου μας οι οποίοι μας ακολούθησαν στην Λαμία και στήριξαν την ομάδα, παρά την ήτα θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε με σεβασμό ότι η αγάπη τους και η στήριξη τους μας πεισμώνει μας δίνει δύναμη, κουράγιο και ότι τα καλύτερα έρχονται είναι μπροστά μας και όλες τις χαρές θα τις μοιραστούμε όλοι μαζί.

Η ανάρτηση της ΑΕ Κούκου:

Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΠΑΣ Λαμία για την χθεσινή νίκη. Να χαίρεστε τον προπονητή σας, Κωνσταντίνο Παπαστάμου, για τις αρχές που έχει διδάξει στα κορίτσια του… Το βιντεάκι είναι προς διάθεση όλων, και για την χειροδικία που έκανε σε παίκτρια της ΑΕΚ Κούκου οφείλει να ζητήσει συγγνώμη δημόσια και να θέσει την παραίτησή του από όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Το βίντεο έχει σταλεί στην ΕΠΟ και στο Γ.Ε.Σ (καθώς ο προπονητής είναι και στρατιωτικός) και αναμένουμε την ανακοίνωση των κυρώσεων προς το πρόσωπό του.

Όσον αναφορά την παίκτρια με το νούμερο 4 της ΠΑΣ Λαμία, Κωνσταντίνα Πενταγιώτη, η οποία επέδειξε αντιαθλητικές συμπεριφορές που συμπεριλάμβαναν δάγκωμα σε μπράτσο παίκτριας της ΑΕΚ Κούκου, Σοφίας Παπαδήμου, καθώς και υβρισμό/μπούλινγκ με σχόλια που αφορούσαν το βάρος της ίδιας παίκτριας, αποκάλυψε τις αρχές που έχει διδαχτεί από τον προπονητή της…

Με εκτίμηση,
Ανδρέας Μετενιδης
(Εκπρόσωπος Αγώνα της ΑΕΚ Κούκου)

Διαβάστε επίσης

Back to top button