Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ: Αυτός ο παίκτης θέλει να φύγει από το Ηράκλειο

Τάσεις φυγής έχει παίκτης που σχεδόν σε όλη η διάρκεια της σεζόν ήταν βασικός.

Τάσεις φυγής έχει παίκτης που σχεδόν σε όλη η διάρκεια της σεζόν ήταν βασικός.

Ο ΟΦΗ του έδωσε την ευκαιρία να βγει από τη ναφθαλίνη από την στιγμή που πούλησε τον Χρήστο Μανδά στην Λάτσιο και ο Νόαμ Μπάουμαν την άρπαξε!

Στην αρχή ήθελε τον χρόνο του για να βρει πατήματα. Ήταν καιρό εκτός. Δεν έπεσε στα βαθιά κατευθείαν. Πρώτα έμαθε τους γύρω του, το κλαμπ, την πόλη. Στη συνέχεια πήρε τα γάντια του βασικού.

Τα μόνα ματς που έχασε, ήταν αυτά που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Στα υπόλοιπα όχι μόνο έπαιζε, αλλά ξεχώριζε κιόλας. Ειδικά στο διάστημα που  ΟΦΗ είχε πάρει τον αγωνιστικό κατήφορο, ο Μπάουμαν φώναζε παρών.

Το κοντέρ γράφει 25 ματς/5 clean sheets, αν και στα τέσσερα τελευταία ματς των πλέι άουτ έχει μείνει εκτός. Ίσως αυτό δεν είναι τυχαίο. Σίγουρα θέλουν οι Κρητικοί να δουν και τον Νίκο Χριστογεώργο, αλλά έχει προκύψει και κάτι άλλο.

Ο Μπάουμαν έβγαλε την ανάλογη επάρκεια κάτω από τα δοκάρια και θεωρεί πως είναι έτοιμος για νέες περιπέτειες. Σε τέτοιο σημείο που πλέον δεν θέλει να κάθεται ούτε δεμένος στο Ηράκλειο! Άλλο τι θέλει φυσικά και άλλο τι ισχύει, αφού έχει συμβόλαιο έως το 2025 και ο Μηνάς Λυσάνδρου δεν είναι διατεθειμένος να τον αφήσει  έτσι. Η εντολή του αφεντικού, άλλωστε, είναι να γίνουν πωλήσεις και αυτό το καλοκαίρι.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button