Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

A Bola: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Αλφόνσο Σόουζα»

Σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής «Α Bola» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δικό του τον Αλφόνσο Σόουζα. #slgr #olympiacosfc #A_Bola #Alfonso_Sousa #slgrinterwetten

Με τον Ολυμπιακό εμπλέκει και πάλι τον Αλφόνσο Σόουζα η «Α Bola». Σε σημερινό της δημοσίευμα η πορτογαλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό. Ο Σόουζα αγωνίζεται στην Μπελενένσες αλλά τα μισά του δικαιώματα ανήκουν στην Πόρτο, η οποία και πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του.

Για πρώτη φορά το όνομα του είχε βρεθεί στο προσκήνιο τον Ιανουάριο ως μέρος των διαπραγματεύσεων της Πόρτο με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Σεμέδο. Τότε οι Πορτογάλοι δεν είχαν κάνει αποδεκτή την πρόταση να συμπεριληφθεί στο πλαίσιο της μεταγραφής του Σεμέδο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει στο σημερινό της δημοσίευμα η «A Bola» το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα του Πέδρο Μαρτίνς για τον νεαρό εξτρέμ δεν έχει «χαθεί». Έτσι οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν και πάλι στις προθέσεις τους τις επαφές με την Πόρτο για τον νεαρό.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button