Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κώστας Ρούσσης: Δικό του το “χρυσό παπούτσι”

Πρώτος σκόρερ της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Ευρυτανίας ο Κώστας Ρούσσης!

Πρώτος σκόρερ της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Ευρυτανίας ο Κώστας Ρούσσης!

Το’πε και το έκανε ο έμπειρος σέντερ φορ. Μερικούς μήνες πριν και σε συνέντευξή του στο Ράδιο Λαμία και στο Τρίο Μπελκάντο ο Κώστας Ρούσσης είχε σημειώσει πως πάει στον Αίολο Καρπενησίου για να πάρει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Όπως θα διαβάσετε πιο κάτω στο άρθρο του evrytaniasport.gr, ο σέντερ φορ από την Λάρυμνα με τα 15 γκολ που πέτυχε πήρε το “χρυσό παπούτσι”.

Διαβάστε το άρθρο:

Για δεύτερη φορά σε ισάριθμες παρουσίες στον νομό μας ο Κώστας Ρούσσης του πρωταθλητή Αιόλου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Πέτυχε 15 γκολ, 8 εκ των οποίων σε ένα ματς.

Ακολούθησε με 6 ο Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενησι 2002, τα οποία πέτυχε σε ένα παιχνίδι, ενώ μετακινήθηκε τον Ιανουάριο για την Φθιώτιδα. Με 5 γκολ έκλεισαν το πρωτάθλημα ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος της ΑΕΚ και ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος της Ποταμιάς.

Αναλυτικά όλοι σκόρερ της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας:

15 γκολ

Ρούσσης Κ. (Αίολος)

6 γκολ

Γυφτομήτρος (Ακαδημία)

5 γκολ

Γενιτσαρόπουλος (ΑΕΚ), Αθανασόπουλος (Ποταμιά)

4 γκολ

Μουρτογιάννης (Ακαδημία), Χρυσικός (Αίολος)

3 γκολ

Λέρης, Σταμούλης Κ. (Ποταμιά)

2 γκολ

Καλτσής (ΑΕΚ), Ρουμελιώτης (Ακαδημία), Πιστιόλης (Αίολος), Θεοχάρης, Ζαχαράκης (ΑΠΟΚ Βελούχι), Καβαλάρης, Πλεξίδας, Σταμούλης Θ., Χρυσικός (Ποταμιά)

1 γκολ

Ζιάκας, Κωστής, Φλωράκης, Παπαντζίμας (ΑΕΚ), Κοτρώνης, Παρούτσας, Μπίκας Β., Καραντάνας (Ακαδημία), Φούκας, Αδάμ, Ρούσσης Δ., Μάρκης, Μισύρης, Παχής, Ζαραβέλης (Αίολος), Ντότσικας, Σεντής, Σειντής (ΑΠΟΚ Βελούχι), Γουλέτας, Ξαγάρας, Μαντζιούτας (Ποταμιά)

Αυτογκόλ

Μπλέντζος (ΑΕΚ/Υπέρ Ποταμιάς), Τόλης (ΑΕΚ/Υπέρ Ποταμιάς)

Διαβάστε επίσης

Back to top button