Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ψήνεται» επιστροφή Γιαλιά στα Τρίκαλα

Ο Χρήστος Γιαλιάς φαίνεται να ετοιμάζει το έδαφος για να αναλάβει ξανά τα ηνία των Τρικάλων. #slgr #ΑΟΤρικάλων #Γιαλιάς #season2021_2022

Ο Χρήστος Γιαλιάς φαίνεται να ετοιμάζει το έδαφος για να αναλάβει ξανά τα ηνία των Τρικάλων.

Η ομάδα των Τρικάλων είναι… παρατημένη εδώ και καιρό από τον Ηλία Αϊβάζογλου ο οποίος κήρυξε στάση πληρωμών, με αποτέλεσμα πλέον να οδεύει ολοταχώς προς τη Γ’ Εθνική, ευρισκόμενη στην τελευταία θέση του βορείου ομίλου της Superleague 2.

Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα του συλλόγου, όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στα δρώμενα ο Χρήστος Γιαλιάς. Πριν λίγες μέρες άλλωστε ο ίδιος ο επιχειρηματίας είχε στείλει το σχετικό μήνυμα στους φιλάθλους, ζητώντας τους να σταθούν δίπλα στην ομάδα ως το τέλος της σεζόν και φαίνεται πως ήδη προετοιμάζει το έδαφος για να επανέλθει στην προεδρία του συλλόγου, όπως αναφέρει το “trikalascore”.

Σε πρώτη φάση πρόκειται να ζητήσει συνάντηση από τον Ηλία Αϊβάζογλου για να φανεί το ποια ακριβώς είναι τα χρέη των Τρικάλων, αφού αυτός είναι και ο μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας, το ενδεχόμενο δηλαδή να πρόκειται για ένα δυσβάσταχτο ποσό.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button