ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τον Μιχάλη Φράγκο… στον Θανάση Γκαραβέλη! (vids)

Η αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης με pre game αφιερώματα. #slgr #lamiafc #volosfc #ποδοσφαιριστές #αφιερώματα #slgrinterwetten #season2021_2022 #playouts

Η αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης με pre game αφιερώματα. #slgr #lamiafc #volosfc #ποδοσφαιριστές #αφιερώματα #slgrinterwetten #season2021_2022

Μπαίνουμε σιγά σιγά σε κλίμα αγώνα, καθώς σήμερα στις 16:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον ΝΠΣ Βόλο για την 3η αγωνιστική των play outs της SuperLeague 1.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλη προϊστορία στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1, μιας και μετρούν 9 αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Από την άλλη όμως, έχουν δύο ποδοσφαιριστές που συνδέουν τους δύο συλλόγους.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Φράγκο και τον Θανάση Γκαραβέλη.

Το 2017, ο Μιχάλης Φράγκος επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία για μία δεύτερη θητεία αυτή τη φορά όμως στην SuperLeague 1. Ο Έλληνας εξτρέμ κάθισε για έναν χρόνο και μετέπειτα αποχώρησε για τον ΝΠΣ Βόλο με τον οποίο και πανηγύρισε πρωτάθλημα και άνοδο από τη SuperLeague 2 στην πρώτη κατηγορία.

Συνολικά, ο Φράγκος έχει αγωνιστεί σε 23 ματς της Λαμίας και σε 22 αγώνες του Βόλου (8 γκολ).

Πλέον, παίζει στη Γερμανία για λογαριασμό της VfB Auerbach, έχοντας σκοράρει 7 φορές σε 18 αγώνες και με 3 ασίστ.

Από την άλλη τώρα, ο Θανάσης Γκαραβέλης έκανε τον αντίθετο δρόμο. Το 2019, ο Κοζανίτης τερματοφύλακας αποχώρησε απο τον ΑΟ Ξάνθης για να φορέσει τα γάντια του ΝΠΣ Βόλος.

Στην ομάδα της Μαγνησίας, έκατσε για τρία χρόνια και αγωνίστηκε σε 38 αγώνες ενώ είχε και 10 ματς ανέπαφη την εστία του.

Το καλοκαίρι, αποχώρησε από τον Βόλο και κατέβηκε προς τα κάτω στη Λαμία για να φορέσει τα «κυανόλευκα» του ΠΑΣ. Έως και σήμερα, ο Γκαραβέλης έχει κάτσει κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ σε 17 αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button