Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Σκότωσε» τον Πελασγιακό με δύο γκολ η Ανθήλη!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον άνεμο... ο οποίος δυσκόλεψε την προσπάθεια και των δύο ομάδων, ο ΠΑΟ Ανθήλης κέρδισε εντός έδρας τον Πελασγιακό στο πλαίσιο του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον άνεμο… ο οποίος δυσκόλεψε την προσπάθεια και των δύο ομάδων, ο ΠΑΟ Ανθήλης κέρδισε εντός έδρας τον Πελασγιακό στο πλαίσιο του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας.

Με σκορ 2-0 η ομάδα της Ανθήλης κέρδισε στον εντός έδρας τον Πελασγιακό, παίρνοντας τρεις επιπλέον σημαντικούς πόντους.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο

Ξεκάθαρος πρωταγωνιστής στη σημερινή αναμέτρηση δυστυχώς ήταν ο αέρας στο γήπεδο της Ανθήλης με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται την ομάδα του Πελασγιακού. Να ζητήσουμε πρωκαταβολικά συγνώμη για τις συνεντεύξεις του προπονητή της Πελασγίας Γιώργου Αϊβαλιώτη και του αρχηγού της Ανθήλης Αυλακιώτη Αλεξάνδρου λόγου του αέρα οι συνεντεύξεις δεν θα αναρτηθούν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Ανθήλης μπήκε με φόρα στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 17 λεπτό ο Αλέξανδρος Αυλακιώτης με τακουνακι βρήκε μέσα στην περιοχή τον Αντωνόπουλο και αυτός με πλασέ στην αριστερή γωνία του Παπαβασιλείου άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0

Η πίεση από την ομάδα της Ανθήλης ήταν ασφυκτική έχοντας και την κατοχή της μπάλας στο 39 λεπτό ο Δημήτρης Ζάχος μετά από λάθος στην άμυνα της Πελασγίας έδωσε την ευκαιρία στον Λουκόπουλο να κερδίσει τη μπάλα σουτάρε έξω από την περιοχή, ο Παπαβασιλείου αρχικά φάνηκε να ελέγχει την πορεία αλλά τελικά την έχασε μέσα από τά χέρια του ανεβάζοντας και έτσι φτάσασμε στο 2-0 το οποίο ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Η ομάδα του Πελασγιακού μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με τον Ράπτη να μπαίνει ως αλλαγή και να δημιουργεί συνεχώς φάσεις αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Μόλις στο 46 λεπτό πήρε τη μπάλα από την αριστερή πλευρά σουτάρε αλλά ο Κόλλιας έδιωξε τον κίνδυνο. Στο 72 λεπτό πάλι ο Ράπτης απείλησεε με εκτέλεση φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα

Στο 82 λεπτό ο Ράπτης ξανά μετά από πάσα του Λινού από την αριστερή πλευρά έσπασε μέσα στην περιοχή ο Κατσαμπεκης έπεσε με προβολή αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 88 λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ράπτη ο Μήτσιος έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή της Ανθήλης αλλά η κεφαλιά του πήγε πάνω στον Κόλλια.

Στο 3 λεπτό των καθυστερήσεων ο ο Τσιριγκούλης μετά από πάσα του Μήτσιου μπήκε στην περιοχή όμως ο Κόλλιας τον πρόλαβε και έστειλε την μπάλα κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ράπτης αλλα η μπάλα πέρασε άουτ και κάπου εκεί τελείωσε και ο αγώνας.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διαβάστε επίσης

Back to top button