Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέλει να κρατήσει τον Μπερτόλιο ο Άρης!

Οι «κίτρινοι» έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές για την παραμονή των Μπερτόγλιο και Τζέγκο, ενώ ίσως ακολουθήσουν και άλλες ανανεώσεις.

Οι «κίτρινοι» έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές για την παραμονή των Μπερτόγλιο και Τζέγκο, ενώ ίσως ακολουθήσουν και άλλες ανανεώσεις.

Οι Φακούντο Μπερτόγλιο και Τζέιμς Τζέγκο είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες του Άρη και έτσι υπάρχει όχι μόνο ικανοποίηση από πλευράς των «κίτρινων», αλλά και διάθεση για να ανανεώσουν τη συνεργασία με τους δύο παίκτες.

Οι δύο μέσοι του Άρη διανύουν τη δεύτερή τους χρονιά με τα κιτρινόμαυρα και έχουν αποδείξει ότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Ο Μπερτόγλιο έχει μέχρι στιγμής, 44 συμμετοχές, 8 γκολ και 10 ασίστ, ενώ ο Τζέγκο μετρά 42 παιχνίδια και δύο ασίστ.

Οι «κίτρινοι» έχουν κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές με τους δύο παίκτες για να εξετάσουν τη διάθεσή τους για παραμονή, αλλά και τις νέες οικονομικές τους αξιώσεις, με του Μπερτόγλιο να είναι πιο ανεβασμένες σε σχέση με το προηγούμενο του συμβόλαιο. Αυτές φυσικά ήταν οι πρώτες επαφές της ΠΑΕ με την πλευρά των παικτών, ενώ οι «κίτρινοι» έχουν κάνει και μια επαφή με του Σούντγκρεν και θα ακολουθήσουν και άλλες, καθώς το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια των Μάνου, Γκάνεα και Σάκιτς.

Ήδη έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Μαντσίνι, αλλά όσον αφορά στον προγραμματισμό των ιθυνόντων του Άρη για το ρόστερ, πολλά θα εξαρτηθούν και από το πως θα προχωρήσει η υπόθεση απαγόρευσης μεταγραφών για δυο μεταγραφικές περιόδους που έχει επιβληθεί στους «κίτρινους» και η οποία λόγω της προσφυγής της ομάδας στο CAS, είναι σε αναστολή.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button