ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Πάρτε τη νίκη με το ζόρι… δεν υπάρχει άλλη υπομονή!»

Τις τελευταίες εξελίξεις σχολίασαν οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία, οι Φαντομάδες με ξεκάθαρο μήνυμα ενόψεις του κυριακάτικου αγώνα με τον Ιωνικό.

Τις τελευταίες εξελίξεις σχολίασαν οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία, οι Φαντομάδες με ξεκάθαρο μήνυμα ενόψεις του κυριακάτικου αγώνα με τον Ιωνικό.

«Θα πάρετε τη νίκη στην Κυριακή… με το ζόρι», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Φαντομάδες, σχολιάζοντας όλα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Διαβάστε πιο αναλυτικά:

Αλήθεια πρίν 10 χρόνια υπήρχε πολύ περισσότερος κόσμος στο γήπεδο σε κατηγορίες χαμηλές.

Η ομάδα μας έφερνε 2000-2500 και πολλές φορές και παραπάνω… είναι στενάχωρο να βλέπεις τον Λαμιωτη να γυρίζει την πλάτη του στην ομάδα περιμένοντας μόνο να κράξει στο πρώτο στραβό που θα δεί,θυμίζοντας κάποια κυρία μεγάλης ηλικίας που χαζογελάει με την φιλενάδα της… ΝΑΙ είναι αλήθεια ότι η ομάδα περνάει ίσως το χειρότερο φεγγάρι της,ΝΑΙ η διοίκηση έκανε λάθη,ο κόσμος της πόλης όμως ΠΟΤΕ δεν αγκάλιασε και αγάπησε την ομάδα μας..την ομάδα της πόλης που μας κάνει να ακουγόμαστε εκτός νόμου (και ίσως είναι το μοναδικό πράγμα) είναι θλιβερό να βλέπεις ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει η ομάδα του τόπου μας….ίσως να θεωρούν αντίπαλη την ομάδα πλέον καθώς ήμαστε στην ίδια κατηγορία με τις <μεγαλες> ίσως να μην μας αξίζει τελικά η κορυφαία κατηγορία….το Σάββατο ίσως η ομάδα μας παίζει ένα εκ των τελευταίων και παράλληλα το πιο μεγάλης σημασίας της παιχνίδι στην Α Εθνική… ακόμα και την ίδια της την ύπαρξη θα λέγαμε… πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μαζι να δείξουμε ακόμα και τελευταία στιγμή την ατελειωτη στηρίξω που έχουμε στην ομάδα μας. Που πέρασε τόσα….

Τελος… Όσο αναφορά τον “επαγγελματία” που έβγαλε γλώσσα… έννοια σου και θα βγουν ονόματα στην φορά… ελπίζοντας για καλό δικό σου ότι την απάντηση θα την δώσεις στον αγωνιστικό χώρο την Κυριακή… και τέλος την Κυριακή θα πάρετε το παιχνίδι με το ζόρι δεν υπάρχει άλλη υπομονή…. αλλιώς θα τα πούμε σύντομα από κοντά!! Κυριακή λοιπόν όλοι στο γήπεδο στην πολύ δύσκολη προσπάθεια

Για την πόλη και την φανέλα για ολόκληρο το νομό…για κάθε ένα Φθιωτο!!!
Μαζί σου αιώνια Λαμίαρα ⚪🔵

Διαβάστε επίσης

Back to top button