Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Οι αλλαγές έδωσαν ρυθμό και νίκη!»

Ο Μίλαν Ράσταβατς μοίρασε συγχαρητήρια σήμερα (17/4) στους παίκτες του, όμως, στάθηκε ιδιαίτερα στους Φασίδη και Κάστρο.

Ακόμη κι αυτός ο συνήθως χαμηλών τόνων Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορούσε να κρύψει τη μεγάλη ικανοποίησή του, μιλώντας σήμερα (17/4) στους παίκτες του για τη νίκη που πέτυχαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την περασμένη Κυριακή (15/4). Ο Σέρβος τεχνικός του ΑΟΞ απένειμε τα εύσημα σε όλους, όμως, στάθηκε ιδιαίτερα στους δύο πρώτους που μπήκαν ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και κυριολεκτικά τα… άλλαξαν όλα προς το καλύτερο!

«Πετύχατε μια πολύ σημαντική νίκη και σας αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό! Είναι γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθόλου ρυθμό, όμως, εν μέρει ήταν φυσιολογικό λόγω της πίεσης και τους άγχους. Στο δεύτερο ημίχρονο φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και πήραμε αυτό που θέλαμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, γιατί δεν τελείωσε κάτι ακόμη», είπε ο Ράσταβατς στους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης πριν ξεκινήσει η σημερινή προπόνηση, το απόγευμα στα Πηγάδια.

Για να συμπληρώσει: «Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στους πάικτες που μπήκαν αλλαγή στο ματς. Ήταν απολύτως έτοιμοι και συγκεντρωμένοι και βοήθησαν στο μέγιστο βαθμό την ομάδα να βρει ρυθμό και να φτάσει στη νίκη!»

Η αναφορά, βεβαίως, πηγαίνει πρωτίστως στους Φασίδη και Κάστρο, που μπήκαν πολύ νωρίτερα (στο 21ο και στο 46ο, αντίστοιχα) από τον Λουσέρο (στο 72ο) στην αναμέτρηση. Οι δυο τους άλλαξαν όλη την εικόνα του ματς. Ο πρώτος λειτούρησε καλύτερα από τον Σβάρνα, που ξεκίνησε ως δεξιός οπισθοφύλακας και μετά μετακινήθηκε στο κέντρο της άμυνας. Ο δεύτερος με τη διαρκή κινητικότητά του απασχολούσε δυο παίκτες από την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα με αποτέλεσμα να ανοίξει χώρους για τον Γέντρισεκ, με τον τελευταίο να φτάνει σε δυο γκολ με τη σειρά του.

Μετά τα παραπάνω, οι παίκτες του ΑΟΞ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (22/4). Για το παιχνίδι αυτό δεν υπολογίζεται σίγουρα ο Ντε Λούκας, που είναι τιμωρημένος με κάρτες. Ενδεχομένως να μην υπολογίζεται και ο Λισγάρας. Ο κεντρικός αμυντικός της Ξάνθης έφυγε τραυματίας στον οπίσθιο μηριαίο από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και σήμερα έξανε μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του προβλήματός του. Η οριστική διάγνωση θα γίνει αύριο (18/4), όμως, η πρώτη ιατρική εκτίμηση λέει για θλάση πρώτου βαθμού. Αν ισχύει αυτό, τότε θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για 15 ημέρες, που σημαίνει ότι ο παίκτης εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, θα χάσει και το επόμενο με την ΑΕΛ, εντός έδρας.

Να σημειωθεί ότι στην ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε χθες (16/4) στην Αθήνα για το Video Assistant Referree, την Ξάνθη εκπροσώπησε ο team manager της ομάδας, Κώστας Τσαλίκης.

πηγή: novasports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button