Τοπικά Σπορ

Ξεκινάνε τα ματς της Β΄φάσης για τους Αμφικτύονες / Στο North Attica οι Παμπαίδες & Παγκορασίδες

«Γεμάτο» είναι το πρόγραμμα των Αμφικτυόνων Λαμίας το Σαββατοκύριακο 16-17/4.

«Γεμάτο» είναι το πρόγραμμα των Αμφικτυόνων Λαμίας το Σαββατοκύριακο 16-17/4.

Το αντρικό τμήμα του συλλόγου θα υποδεχθεί το Σάββατο 16/4 στις 18:00 στο Χαλκιοπούλειο Στάδιο τον ΑΟ Πολιτείας για τη Β΄φάση του πρωταθλήματος.

Από την άλλη αγώνες έχουν και τα τμήματα Παμπαίδων Α΄και Β΄και το τμήμα Παγκορασίδων όπου συμμετέχουν στο τουρνουά North Attica.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο σύλλογος μας συνεχίζει τις αγωνιστικές του δράσεις ξεκινώντας αυτό το Σάββατο 16/4/2022.

Η ομάδα των ανδρών αντίμετωπιζει εντός έδρας, στις 18:00 στο Χαλκιοπούλειο, τον ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, στην έναρξη της β φάσης του πρωταθλήματος της Β Εθνικής για την κατάταξη θέσης 5-7.

Την Κυριακή τα τμήματα των Παμπαίδων Α’ & Β’ και το τμήμα Παγκορασίδων Α’, συμμετέχουν στο μεγάλο τουρνουά North Attica με συμμετοχή πολλών συλλόγων από όλη την Ελλάδα, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις μας πριν τις Πασχαλινές μας διακοπές.

Την Μεγάλη Δευτέρα – Μεγάλη Τρίτη – Μεγάλη Τετάρτη η ομάδα των εφήβων μας μετά από την πρόκριση της στο Final 8, για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετέχει στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων!!!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας!!!!! Η δουλειά που γίνεται στο σύλλογο τόσα χρόνια αρχίζει να φαίνεται πλέον αισθητά μπαίνοντας δυνατά στον χάρτη του Χάντμπολ στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button