Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Μπλόκο» της αστυνομίας στους οπαδούς της Καβάλας για Σέρρες

Η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών εξέδωσε την Πέμπτη (14/4) απόφαση για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στο ματς του Πανσερραϊκού με την Καβάλα.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών εξέδωσε την Πέμπτη (14/4) απόφαση για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στο ματς του Πανσερραϊκού με την Καβάλα.

Ουσιαστικά απαγορεύει στους φιλάθλους της Καβάλας να μετακινηθούν και να βρίσκονται στο γήπεδο της γειτονικής πόλης. Αναφέρεται μάλιστα ότι για το ίδιο παιχνίδι η ΠΑΕ Πανσερραϊκός θα εκδώσει μόνο 1.200 εισιτήρια!

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

«Οι φίλαθλοι της Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 να εισέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα από τις θύρες (1), (3), (4) , (5) , (6) και (8) και να καταλάβουν θέσεις στις κερκίδες ανάλογα με το εισιτήριο που κατέχουν τηρώντας το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων με Φιλάθλους το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο υγειονομικό πρωτόκολλο της SUPER LEAGUE 2.

Επιπλέον θα γίνεται ενδελεχής έλεγχος έξωθεν των θυρών με σκοπό να μην εισέλθει κανένας φίλαθλος της φιλοξενούμενης ομάδας. Με απόφαση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 οι θύρες (2) και (7) δε θα λειτουργήσουν. Η φιλοξενούμενη Π.Α.Ε. δεν ζήτησε εισιτήρια.

Η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση και η παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας δεν θα επιτρέπεται σε πρώτη φάση σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων με φιλάθλους της SUPERLEAGUE 2. Με μέριμνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964, τα μέλη και οι επίσημοι της φιλοξενούμενης ομάδας να φιλοξενηθούν στην κερκίδα των επισήμων, φροντίζοντας για την ασφάλειά τους με τη διάθεση ικανού αριθμού προσωπικού ασφαλείας.

Η είσοδός τους θα πραγματοποιηθεί από την θύρα (4). Η Π.Α.Ε.Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ να βγάλει ανακοίνωση σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οποιονδήποτε τρόπο κρίνει απαραίτητο να μην ακολουθήσουν φίλαθλοι την ομάδα στο διαλαμβανόμενο αγώνα»

Διαβάστε επίσης

Back to top button