Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη και πρωτάθλημα για τον Αχιλλέα Δομοκού! (φωτογραφίες)

Τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγύρισε η ομάδα του Δομοκού, αφού επικράτησε της φιλοξενούμενης Ροδωνιάς με σκορ  4-0.

Τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγύρισε η ομάδα του Δομοκού, αφού επικράτησε της φιλοξενούμενης Ροδωνιάς με σκορ  4-0.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν σαν ίσος προς ίσος απέναντι στους πρωτοπόρους, αλλά μέσα σε 5΄λεπτά ( από το 40΄-45΄)βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο με 2-0.

Στο Β΄μέρος οι γηπεδούχοι νωρίς πέτυχαν και 3ο τέρμα και από εκεί και ύστερα το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο υπόλοιπο διάστημα σημείωσαν και 4ο τέρμα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία για ένα τέρμα, αλλά το δοκάρι δεν τους έκανε το χατίρι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΖΙΑΒΙΔΑ

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ:

5΄Οι γηπεδούχοι με τον Kibja απείλησαν, αλλά το κοντινό σουτ έφυγε άουτ.

16΄οι φιλοξενούμενοι είχαν την πολλή καλή ευκαιρία με τον Κυρμιτσή να σουτάρει απέναντι στον Τσιμπογιάννη, αλλά με τα πόδια ο τερματοφύλακας απέκρουσε, στην επιστροφή της ο Γαλανός σούταρε, όμως αμυντικός απέκρουσε πριν η μπάλα περάσει το τέρμα!

20΄οι γηπεδούχοι είδαν τον Τριανταφύλλου να αποκρούει με τα πόδια σε κόρνερ, στο τετ α τετ με τον Ευαγγελόπουλο!

29΄πάλι ο Ευαγγελόπουλος θα πιάσει δυνατό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Ροδωνιάς θα πέσει όμορφα στην αριστερή του γωνία και θα πετάξει τη μπάλα κόρνερ.

37΄ο Κυρμιτσής με ωραία προσπάθεια θα μπει στην περιοχή των γηπεδούχων, θα σουτάρει όμως άουτ.

39΄ο Αλαμάνης θα κάνει το κοντινό σουτ, πάλι όμως ο Τριανταφύλλου με τα πόδια θα αποκρούσει σε κόρνερ.

40΄ο Ευαγγελόπουλος  με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και αφού η μπάλα θα κτυπήσει σε αμυνόμενο των φιλοξενούμενων, αλλάζοντας πορεία, θα καταλήξει στα δίχτυα της Ροδωνιάς για να γίνει το 1-0.

45΄ο Ευαγγελόπουλος θα ξεφύγει από δεξιά, θα βγάλει την παράλληλη σέντρα και ο  Kibja από κοντά με προβολή θα κάνει το 2-0, σκορ ημιχρόνου.

Β΄μέρος

50΄ο Δραχτίδης με πλασέ θα σημειώσει το 3-0.

60΄δοκάρι οριζόντιο οι φιλοξενούμενοι με τον Αμούντζια.

63΄σειρά του Αυγέρη να χρισθεί σκόρερ, μόλις είχε περάσει αλλαγή, με σουτ μέσα από την περιοχή και αφού η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό παίρνοντας παράξενη τροχιά κατέληξε στα δίχτυα του Τριανταφύλλου.

65΄ένα σουτ του Κυρμιτσή στην κλειστή γωνία του Τσιμπογιάνη , μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Παπακωνσταντίνου Ν. και των βοηθών του Σκάρλα Γ. και Πολυμέρου Μ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Η ομάδα της Ροδωνιάς συγχαίρει την ομάδα του ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΟΜΟΚΟΥ για την άνοδό της στην Α κατηγορία και της εύχεται καλή πορεία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

“ΑΧΙΛΛΕΑΣ” ΔΟΜΟΚΟΥ(Ξεζώνοτος Κ.): Τσιμπογιάννης, Μπουργανός, Τσόκανος, Ντέλλος, Μόκας, Ξεζώνοτος, Ευαγγελόπουλος, Χαλιώτης, Δραχτίδης, Kibja, Αλαμάνης(έπαιξαν και οι: Αυγέρης, Τσούμας, Τράντας, ΜπούρχαςΓκούρας)

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Γιαννούτσος Ι.): Τριανταφύλλου, Γιαννούτσος Γ.(60΄Μαρμαντζάκος), Μεμαϊντίνης, Κωνσταντακόπουλος, Γεωργαλής, Κατσακιώρης Ν., Σούλιας, Γαλανός, Αμούντζιας(70΄Κρέτσης), Κυρμιτσής, Ντζιαβίδας Γιάννης

Διαβάστε επίσης

Back to top button